2016 m. sausio 29 d., penktadienis

Lancome Vernis in Love French Innocence. (spalva 146 - Rose Haussmann)



Labas rytas, mano brangieji, jau gerą savaitę ant mano nagų pavasaris ir ryškiai rožiniai Baby Doll nagai. Aš kai tik gavau Lancome pavasario naujienas, nulakavau nagus, Instargarm nuotraukoje su Lush kauke Jus jau galėjote įvertinti naują Lancome Vernis in Love nagų lako spalvą, na o šiandien bloge daugiau nuotraukų ir atsiliepimas.




Vernis In Love
Nagų lakas
Iš naujosios Lancȏme 2015 Pavasario makiažo kolekcijos - French Innocence.
Mechaniniam poveikiui atsparus lakas. Keratinų kompleksas tausoja ir stiprina nagus, užtikrina tobulą lako sukibimą su paviršiumi.
Talpa: 6ml

Pavasario kolekcijos nagų lakai:



Kaina:  20,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Įpakavimas:






Rezultatas:








Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo to, kad tai ne pirmas Lancome lakas mano kolekcijoje, norite paklausti ko aš dar nesu bandžiusi? Patikėkite, net iki blogo rašymo labai domėjausi kosmetika, naujienomis ir grožiu. Blogas tiesiog mano minčių ir Svajonių apibendrinimas. Bet grįžtame prie Lancome nagų lako, jis labai geros kokybės, aišku palyginus su Chanel kaina kiek aukštesnė, nes Lancome buteliukas vos 6 ml, o Chanel 15 ml, tačiau norint lakuoti nagus Chanel laku reikia be galo daug papildomų Chanel priemonių, kurios irgi kainuoja, plius kai kurios spalvos labai kaprizingos. Su Lancome tokių problemų nebuvo nei anksčiau, nei dabar. 
Pavasario kolekcija labai graži, pastelinės nagų lako spalvos atrodo stulbinamai. Aš gavau testavimui rožinę Baby Doll style spalvą - Rose Haussmann, man tokios spalvos primina apie pavasarį. Pažiūri į rankas ir supranti, pavasaris jau ne už kalnų. 
Šnekant apie lako charakteristiką, noriu pasakyti, kad teptukas labai patogus, plonas, tačiau leidžia nulakuoti nagus tiksliai prie pat odeles, man net valyti nereikėjo. Lakas kreminės tekstūros, vidutinio tirštumo, jeigu ne nuotraukoms, man tikrai užtektų vieno nagų lako sluoksnio, nuotraukos lakavau du. Spalva - rožinė, kaip aš jau sakau Baby Doll, bet ant nagų pigiai neatrodo. Lancome nagų lakas nėra kaprizingas, jam nereikia nei viršutinio sluoksnio, nei lako pagrindo. Mano manikiūras išsilaiko apie keturias dienas. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, Lancome pavasario kolekcija atrodo tikrai nepakartojamai. O mano paskutinėse nuotraukose rankose jau skaistalai, tai reiškia, kad nuotraukos jau padarytos ir galima išbandyti. Laukite naujo atsiliepimo.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig