2016 m. sausio 2 d., šeštadienis

Lookbook Spring/Summer 2016


Sveiki, mano brangieji, aš jau namuose, todėl prisėdau trumpai prie kompiuterio. Nors planavau kelias dienas tiesiog pailsėti,  vistiek norisi ką nors parašyti. Prieš kelias dienas pamačiau Catrice ir Essence kosmetikos išpardavimus Droge, tai reiškia, kad greitai atkeliaus naujos priemonės. Aš nusipirkau Catrice skaistalus, ir ne vieną įpakavimą, nes kokybė man tikrai patiko, (bet apie naujienas ir pirkinius pasakosiu pirmadienį) o šiandien kviečiu kartu peržiūrėti Catrice kompanijos naujienas ir makiažą.

Ką pastebėjau aš? Tobulą kontūravimui skirtą paletę, atrodo tikrai labai įdomiai, svarbiausiai konsistencija, todėl aš laukiu nesulaukiu naujienos.

Dar mano dėmesio patraukė skaistalai, kurie kaip aš supratau yra skirtingų atspalvių, o prie skaistalų yra higlightretis.

Daugiausiai klausimų man paliko Metalic šešėliai, ar man vienai atrodo, ar jie jau spėjo subėgti net ant modelio akių? Žodžiu, tikrai nepatiko, nors ir spalvos gražios ir vertos dėmesio.

Dar vienas pastebėjimas violetinės spalvos Beauty Blender, manau nusipirksime visos, kas bandė originalą, ir kas nebandė, nes visada smagu išbandyti.

Ar laukiate naujos kolekcijos? Kas patiko labiausiai? Ar ką nors nusipirkote per išpardavimą?



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig