2016 m. sausio 2 d., šeštadienis

TOP5: Make Up Store


Jau kaip ir laikas spaudžia pabaigti pasakojimus apie geriausias kosmetikos priemones, tačiau aš tik pajutau tokių straipsnių skonį. Man labai smagu peržiūrėti turimos kosmetikos lentynas, apibendrinti ir išsirinkti geriausius. Šiandien mes su Jumis pašnekėsime apie Make Up store kosmetikos priemones, tai kosmetika skirta profesionalams, todėl pagrindiniu geriausiu produktu bruožu bus - galimybė naudoti namuose. Juk mano blogas skirtas paprastiems žmonėms, o ne profesionalams. Jie turi daugiau žinių ir patirties, todėl jiems išsirinkti yra paprasčiau.




Pirmoje vietoje Make Up Store muilas šepetėlių plovimui, tobulas, tiesiog tobulas. Aš suprantu, kad galima pasirinkti pigesnę priemonę, tačiau ir namų naudojimui toks muilas tikras atradimas. Mano šepetėliai gerai išplauti, muilas švelniai nuvalo makiažo likučius, bei kosmetinį riebalą (iki šio muilo naudojimo niekaip negalėjau išplauti savo Beauty Blender). Vienu žodžiu, rekomenduoju, superinis, svarbu prisiminti, kad savo šepetėlius reikia plauti ir dezenfikuoti labai dažnai, o Beauty Blender reikia plauti po kiekvieno naudojimo.


Antroje vietoje biri Make Up Store pudra. Manęs labai dažnai klausia, ar yra pigesnis analogas. Patikėkite, aš išbandau labai daug pigių ir brangių priemonių, šita pudra geriausia. Ji labai gerai fiksuoja makiažą, mažai maskuoja, tačiau suteikia veidui vos matomą 'glow' efektą be riebaus sluoksnio ir blizgučių. Idealiai tinka fiksuoti kreminį kontūravimą ir paakių maskuoklį.



Make Up Store kontūravimo paletė mano mėgstamiausias ir dažnai naudojamas produktas, kodėl gi jis ne pirmoje vietoje? Nes mes su jumis susitarėme, kad pagrindinis priemonės bruožas - naudojimas namų sąlygomis. Kontūravimo paletę be jokios abejonės galima naudoti namuose, tačiau man reikėjo papildomos pamokėlės, kur visažo meistrė parodė, kaip teisingai kontūruoti mano veidą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tačiau pradžioje make up pamoka, o tik po to kontūravimo paletė. 


Ketvirtoje vietoje Make Up Store šešėliai. Lauke jau tamsu, todėl savo nuotraukos padaryti negaliu nekaip. Mano kolekcijoje jau keturi mono šešėliai. Šviesios Nuffin spalvos šešėlius aš naudoju ne tik akių makiažui, bet ir vietoje higlighterio, o garsiuosius Cosmopolitan (nuotraukoje) galima naudoti vietoje skaistalų. Dar užrašiau sau, išmokti panaudoti skaistalus vietoje akių šešėlio kaip akcentą. Kelis kartus mačiau per Make Up Store apmokymus kaip tai daro Barbora, bet pačiai taip tiksliai dar nesigauna.


Penktoje vietoje dar viena mano svajonė, man darė kelis kartus makiažą naudojant būtent Make Up Store lūpų dažus, o tamsus bordo atspalvis sulaukė labai didelio jūsų dėmesio ir komentarų, net kelios mano pažįstamos, su kuriomis mes beveik nebendraujame, paklausė spalvos numeriuko. 

Štai tokios mano mėgstamiausios Make Up Store priemonės, dar noriu paminėti ir maskavimo paletę ir antakių paletę, nuostabių atspalvių skaistalus ir nerealiai kokybiškus makiažo šepetėlius. Smagu, kad tokią kosmetiką galima naudoti namuose, o dar smagiau, sulaukti visažistų patarimų, makiažų ir apmokymų, juk perkant tokias priemones reikia tiksliai žinoti kaip jas naudoti.







SHARE:

2 komentarai

  1. Sveiki, kokį birios pudros atspalvį naudojate?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. http://makeupstore24.com/index.php?route=product/product&path=62_105&product_id=179

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig