2016 m. sausio 19 d., antradienis

LUSH Valentino dienos kolekcija


Galvojau apie Lush Valentino dienos kolekciją parašysiu rytoj, bet negaliu tylėti. Šios kolekcijos nuotraukas aš mačiau instagram, todėl jau žinojau ko tikėtis. Bet t,  Lush parduotuvėje dar daugiau kosmetikos priemonių su 50% nuolaida.  Atspėkite ką nusipirkau? Dar kelias dušo želes, negaliu nepirkti, tiesiog negaliu. O draugė nusipirko Lush Olive branch dušo želė, šiandien su nuolaida jau nemačiau, bet galvoju apie tai, kad po tokių gerų atsiliepimų norisi nusipirkti net už pilną kainą. Kaip visada labai daug nuotraukų ir naujų produktų...






Aš manau tikrai verta laukti Valentino dienos tik dėl Lush, aš praeitą kartą gavau visą dėžę priemonių, todėl galiu drąsiai aprašyti tai ką pamačiau, nes Prince Charming jau esu išbandžiusi. Galiu pasakyti tik tiek, kad vonioje dušo želės kvapas keičiasi kardinaliai, jis tampa labai stipriu ir šiltu, sakyčiau toks sexy -sexy. Aišku, kiekvienam savo, man pavyzdžiui labai patinka Rose Jam, saldus rožių kvapas man patinka labiausiai.






Unicorn Vonios putos Instagram hitas, kiekvienas blogeris jau spėjo nusifotografuoti su jais, o kiek filmuotos medžiagos, pačioje pradžioje aš net negalėjau patikėti, kad Lush turi tiek gerbėjų ir mylėtojų. Dabar aš viena iš jų, nepatikėsite, bet tuščiomis rankomis niekada neišeinu iš parduotuvės, dažniausiai pirkiniai būna apgalvoti, tačiau kai pamatai nuolaida, nusipirkti beveik viską, ką taip seniai norėjau išbandyti.

O kaip jums idėja dovanoti rožių muilą vietoje tikrų rožių. taip, sutinku, gyvos rožės labai faina, tačiau muilas Roses all the Way tiesiog tobulas, kvapas nepakartojamas.



The Kisses lūpų šveitiklis atnaujintas variantas. Mano šveitiklis praeitų metų, viduje raudonos spalvos širdutės. Negaliu pasakyti, kad šveitiklis labai reikalingas kosmetinėje, tačiau naudojant matinius lūpų dažus, jis tikrai praverčia. O toks su širdutėmis tuo labiau. The Kisses lūpų balzamas švelniai rožinės spalvos, tikrai nusipirksiu sau tokį.



Lush parduotuvėje aš pamačiau labai daug naujų ir įdomių produktų vonios procedūroms:

Prabangus vonios aliejus, kaip skamba, ypač man, vonios procedūrų mylėtojai. Vienu žodžiu, keliauja į norų sąrašą




Rose Jam vonios putos kvepia stebuklingai, tikrai patiks toms, kas vertina rožių kvapą



Kas dar neišbandė, rekomenduoju, nuostabus ir saldus rožių kvapas, jeigu nenusipirkti dabar, teks laukti kitų Kalėdų. Aš jau nusipirkau mažą buteliuką prisiminimui, juk tai buvo man pirmasis išbandytas Lush produktas.


Nors Lush merginos man sakė, kad tai ne naujiena, Sakuros bombos aš anksčiau nemačiau. Kodėl? Nesuprantu.


Yuzu and Cocoa vonios putos kvepia taip, kad sunku paleisti iš rankų.


Aš jau spėjau įvertinti Lush muilus, jie idealiai ne tik rankų plovimui. Muilą galima drąsiai naudoti vietoje dušo želės, ypač jeigu patinka kvapas.


Aš dabar rašau tekstą, o šalia guli Lush maišas, šitas muilas kvepia taip tobulai, kad rašau labai greitai ir lėksiu į vonią išbandyti. Toks muilas patiks visiems - kvapas medienos ir prieskonių,


Jeigu manęs paklaustų, koks mano mėgstamas Lush produktai - tai būtų šviežios kaukės, mano kolekciją papildė Lush Cupcake. Mano vyras ir taip pyksta ant manęs, kad pas mus visur kosmetika. Įsivaizduokite, atidaro vyras šaldytuvą ir mano ką? maistą? Oi, ne, šviežias Lush veido kaukes. ;-)


dar viena naujiena -Lush dantų milteliai, turiu, išbandysiu, aprašysiu.



Ar matote kiek priemonių dar su nuolaida? Aš net bijau daugiau eiti, nes išleidžiu visus pinigus. Šiandien draugei sakiau, eisiu su ribota pinigų suma, nes noriu nusipirkti tik CupCake veido kaukę. Rezultatas: dar du dušo želės. Bet kiek laimės vonioje, jus net neįsivaizduojate. Jeigu ne nuolaida, aš net jų nepastebėčiau. Dar įsidėmėjau kelis produktus, kokius noriu nusipirkti: dovanai reikia nusipirkti Beautiful dušo želę (mažam įpakavimui taikoma nuolaida), Lush Dirty Springwash sau, kvapas - mėtinis, idealiai tinka vasarai, o kaip atgaivina, tiesiog wow. Šiandien padariau kelis ratus pro Salted Coconut, tai rankų šveitiklis, draugė jau spėjo papasakoti kaip jį galima naudoti veidui. Ech, Lush parduotuvėje galima gyventi.


Kiek gerų atsiliepimų aš skaičiau apie Avocado Co-wash plaukų šampūną, tačiau dar nenusipirkau, bet viskas dar prieš akis. 



Jeigu jus manęs paklaustumėte, kam Lush taikoma nuolaida, aš pasakyčiau kad labai daug kam. Aš kiekvieną kartą atrandu vis kažką naujo, todėl rekomenduoju apsilankyti, o taip pat labai užjaučiu toms, kas negyvena Vilniuje.



Mano Lush naujienos:



Gero vakaro, brangieji, manęs jau nėra, aš vonioje testuoju Lush Sex Bom, gal prieš Valentino dieną reikės dar kelias nusipirkti, o video greitai mano instagram puslapyje


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig