2016 m. sausio 19 d., antradienis

L'oreal NUDE MAGIQUE CC CREAM ANTI-REDNESS



Gero vakaro, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose. Šitos dienos labai užimtos, labai daug susitikimų, naujienų ir naujų kosmetikos priemonių testavimui. Ar aš laiminga? O taip, manau visada norėjau būtent to. Šiandien jau buvau Lush, apžiūrėjau MAC kolekcijas, tačiau vakare noriu papasakoti apie tobulą, tiesiog tobulą CC kremą iš L'oreal žalios spalvos. Mano veido oda linkusi rausti, todėl išbandžius šio kremo mėginuką nusprendžiau pasakyti "Taip" dideliam įpakavimui.






Panaikina odos paraudimą, sukuria tobulą nude odos rezultatą.
Mūsų NAUJIEJI spalvą koreguojantys (eng. Color Correcting) produktai padeda neutralizuoti ant odos atsiradusį raudonumą, atgaivina papilkėjusią ir pavargusią odą.
Lengvas drėkinimas ir mikro kapsulės, kurios transformuojasi į makiažo pagrindą vos produktą priliečiate prie odos. Neapsakomai malonus pojūtis. 
Mikro kapsulės bei žalsvos spalvos drėkiklis transformuojasi į itin lengvą makiažo pagrindą vos produktas susiliečia su oda. Padeda neutralizuoti odos raudonumą. Tobula nude oda, itin lengvas padengimas.

Sudėtis:




Talpa:  30 ml.
Kaina: apie 12 EUR
Įpakavimas:



Spalva:






Rezultatas:





Su makiažu:


Mano nuomonė:

Aš bandžiau šį CC kremą vasarą, tada spalva tiko idealiai, dabar matome nuotraukose, kad spalva kiek per tamsi. Nuotraukoje su makiažu aš išlyginau spalvą su pudra, todėl labai didelio skirtumo nesimato. Ką aš noriu pasakyti apie L'oreal žalios spalvos CC kremą, tik tai, kad jis labai lengvos, neriebios tekstūros, spalva - žalia, ant veido virsta ruda. Labai šviesiai odai tikrai netiks, maskavimas geras, man patinka kaip pudra išlygina veido toną ir paslepia trūkumus. Išsilaiko ant veido pudra puikiai, ekstremaliomis vasaros sąlygomis visą dieną, bet reikia užfiksuoti su pudra. L'oreal CC kremas nekemša porų ir neatrodo kaip kaukė. Aš esu išbandžiusi violetinį ir paprastus variantus, žalias man labiau patinka, nes labai efektyviai maskuoja veido raudonį. Jeigu jūsų veido tonas nėra labai šviesus, rekomenduoju išbandyti.

PR sample





SHARE:

4 komentarai

  1. Labai grazi lupu spalva :) gal isduosite koks cia lupdzis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, čia MAC CREMESHEEN glass lūpų blizgesys, spalva ENCHANTER

      Panaikinti
  2. Laba diena,
    Labai sudomino jūsų aptariamos prekės. Norėčiau paklausti, o ši kosmetika jautriai odai tiks?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jeigu oda labai jautri ir alergiška, manau ne, rekomenduoju paieškoti ko nors panašaus is vaistinėje parduodamos kosmetikos. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig