2016 m. sausio 19 d., antradienis

SKINCODE ESSENTIALS PURIFYING MASK (Valomoji veido kaukė)


Mano veido oda atrodo taip gerai tik dėl vienos priežasties, tinkamo veido valymo ir priežiūros. Jeigu apžiūrėti mano kosmetinę, pamatysite daugiausiai giliai valančių veido kaukių. Aš tikiu, kad galima naudoti bet kokio sunkumo ir konsistencijos kosmetiką ar grimą, svarbu vakare tinkamai nuvalyti veido odą.Vieną iš labai patikusių valančių kaukių - Skincode, ji nesausina odos ir kovoja su riebalų perteklių.






Ši gaivi kaukė specialiai sukurta mišriai ir riebiai odai valyti ir raminti. Augalinės kilmės ingredientai kovoja su bakterijomis ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Nesausina odos, giliai valo ir sugeria riebalų perteklių. Jūsų oda atrodys skaisti, švytinti. Kaip naudoti: Naudokite vieną arba du kartus per savaitę. Tepkite storu sluoksniu švarią veido ir kaklo odą, venkite akių ir lūpų srities. Palaikykite 10—15 min. Nuplaukite drungnu vandeniu. Tada naudokite įprastą dieninį ar naktinį veido kremą. 

Sudėtis:

Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Kaolin, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Laminaria Saccharina Extract, Cinchona Calisaya Extract, Butylene Glycol, Panthanol, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, 4-Terpineol, Sodium Carboxyméthyl Beta-Glucan, Alcohol, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Talpa: 75 ml.

Kaina: 36 EUR (dabar taikoma nuolaida)

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:  (mano mini įpakavimas)






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Ką aš noriu pasakyti, SkinCode moka nustebinti. Nors atrodo, kas gali būti įspūdingo, tai tiesiog  valomoji veido kaukė?  Aš jau išbandžiau panašių kaukių daugiau nei reikia. Kas man patiko? malonus kvapas, netiršta konsistencija  ir tai, kad kaukė nesausina veido odos (dažniausiai tokio tipo kaukės išdžiūsta ant mano veido akimirksniu ir traukia odą, o SkinCode turi gelinę konsistenciją ir pagaminta vandens pagrindu), poveikis.
Aš esu bandžiusi naudoti šią kaukę dar rudenį, kai mano veido oda buvo riebi, kaukė labai gerai susitvarkė su riebalų perteklių, mano veido oda ilgiau išlikdavo matinė, poros buvo mažesnės ir veidas atrodo tikrai labai gerai. Tačiau žiemą mano veido oda išsausėjo, todėl prieš rašant atsiliepimą buvo be galo įdomu išbandyti kaukę dabar, ir ką jus galvojate, kaukė nesausina odos, tai labai didelis pliusas. Plius netraukia odos ir mažina poras. Ar kaukė pakankamai gerai valo poras? Švelniai, bet ne labai stipriai. Aš naudoju kaukę tik dėl to, kad veidas po naudojimo atrodo žymiai geriau: poros mažesnės, veido spalva lygi ir mišrios ir riebios odos problemos (riebi veido oda) jau ne tokios baisios. Manau kaip ir sako gamintojas, šį kaukė tiks visų tipų odai, net labai jautriai.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig