2016 m. sausio 15 d., penktadienis

Make up Store akių šešėliai "MICROSHADOW" (spalva Cosmopolitan)


Paskutinis įrašas šiandien bloge, juk penktadienis, todėl reikia pailsėti ir praleisti vakarą su šeima, apie tobulo atspalvio Make Up Store akių šešėlius, kuriuos aš naudoju ne tik kaip šešėlius, bet ir kaip skaistalus. Noriu parodyti jums mano makiažo variantą, viskas labai paprasta, manau tokį gali atlikti kiekvienas iš mūsų. Žiūrime nuotraukas.








Talpa: 4 gr.

Kaina: 17 EUR

Kur pirkti: internetinė parduotuvė http://makeupstore24.com 
parduotuvės: Užupio g. 27/Polocko g.1 ir PC Ozas (antras aukštas)


Įpakavimas:







Spalva:







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Šią spalvą man užrodė Vidaja, aš visada labai įdėmiai klausau ir bandau įsisavinti informaciją per apmokymus. Per Make Up Store apmokymus iš Barboros išgirdau ir pamačiau kaip skaistalus galima naudoti vietoje šešėlių, taip sujungiant makiažą, o Vidajos patarimas - tobulo auksiniai-persikinio atspalvio šešėlius naudoti vietoje skaistalų. Pasak Vidajos, tai tobulas vestuvinių makiažų akcentas, manau mano vestuvinis makiažas buvo su šio atspalvio šešėliais. Kiekvienas būdas geras, patarimais pasinaudojau, rezultatą matote nuotraukose. 
Aš už paprastus makiažo variantus kiekvienai dienai, nereikia per daug žiūrėti youtube filmukų, tokie makiažai tinka labai ryškioms asmenybėms ypatingoms progoms. Viskas labai paprasta - šešėlius naudojame kaip akcentą akių makiažui  ir kaip skaistalus. Man rezultatas labai patinka, veidas atrodo  gaiviai ir tikrai pavasariškai. 
Šnekant apie Make Up store šešėlius, noriu pasakyti, kad spalvų pasirinkimas labai didelis, pas mane labai ilgas norų sąrašas, kokių spalvų man tikrai reikia (matiniai atspalviai tiesiog tobuli), šešėlių pigmentacija stipri, užtenka vos prisiliesti su šepetėlių, todėl negalima pamiršti, mes naudojame profesionalams skirtą priemonę, pradžioje testuojame spalvos intensyvumą ant rankos. Na o galiausiai - įpakavimas, spalva puikiai matosi, todėl turint kelias šešėlių spalvas atskirti paprasta. 
Ką aš noriu pasakyti pabaigai, tik tiek, kad man patinka kosmetikos priemonės, kurias galima naudoti įvairiais būdais. PVZ. šviesios spalvos šešėliai ir spindesio suteikianti priemonė tai Make Up Store šešėliai (spalva Muffin). Sakyčiau 'teisingas' perlamutrinis atspalvis su blizgučiais, tačiau ant veido bligučių nesimato, tiesiog lengvas 'glow' efektas.




Tik dvi tobulos spalvos, o kiek džiaugsmo. Rekomenduoju.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig