2016 m. sausio 16 d., šeštadienis

Oblepikha Siberica Professional maitinanti dušo želė ir vonios putos




Gero šeštadienio, mano brangieji, aš jau pasiruošusi važiuoti į miestą, reikia nusipirkti plaukų dažus, pravažiuoti po parduotuves, iššiųsti siuntinius, bet be rytinio įrašo aš jus palikti negaliu. Šiandien pradėsime nuo Natura Siberica linijos Oblepikha Siberica Professional. Aš jau esu išbandžius labai daug įvairių priemonių su šaltalankiais, todėl pamačius dušo želė ir vonios putas su nuolaida nusipirkau negalvodama.






Gamintojo aprašymas:




Oblepikha Siberica Professional maitinanti dušo želė 




švelniai valo odą, lengvai putoja, minkština ir glotnina odą. Praturtinta vitaminais A ir E, šaltalankių aliejumi, šermukšnio ekstraktu, makadamijos ir argano aliejais, maitina ir giliai drėkina odą. Plautės ir aviečių ekstraktai skatina regeneraciją bei didina odos apsaugines funkcijas. Pasižymi nuostabiu aromatu.
Naudojimas: kempinės pagalba paskirstykite ant drėgnos odos. Nuplaukite vandeniu.
Talpa - 400 ml.
Kaina: 4,29 EUR

Oblepikha Siberica Professional maitinančios putos voniai 





švelniai minkština ir glotnina odą, teikia elastingumo. Praturtintos vitaminais A ir E, šaltalankių aliejumi, šermukšnio ekstraktu, makadamijos ir argano aliejais, maitina ir giliai drėkina odą. Plautės ir aviečių ekstraktai prisotina mikroelementais. Pasižymi nuostabiu aromatu, leidžia atsipalaiduoti ir pamiršti dienos rūpesčius.
Naudojimas: įpilkite reikiamą kiekį į vonią po tekančia vandens srove.
Talpa - 550 ml.
Kaina: 5,09 EUR

Mano nuomonė:
Aš tiesiog dievinu Oblepikha Siberica Professional kūno ir plaukų priežiūros priemones, mano mėgstamiausia - kūno šveitiklis. Aš jau esu viską aprašiusi savo bloge, o šiandien porą žodžių apie dušo želę ir vonios putas. Tas pats nuostabus kvapas, aitrokas ir natūralus šaltalankių, priemonių konsistencija tiršta, dušo želė nesausina odos, tačiau labai didelio maitinimo aš irgi nepastebėjau. Tiesą sakant, už tobulą kvapą atleidžiu viską. Vonios putos pūtuoja nelabai stipriai, pilnos vonios putų jus tikrai negausite, tačiau iš visiškai išsausėjusios odos po vonios procedūros irgi. Rekomenduoju išbandyti jeigu  patinka šaltalankių kvapas. Plius Natura Siberika priemonės tai ne tik natūrali sudėtis, bet pagaliau pagamintos Europoje priemones ir nedidelė, visiems prieinama kaina.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig