2016 m. sausio 11 d., pirmadienis

Makiažas su The Balm of Your Hands makiažo palete


Jeigu reikėtų pasirinkti tik vieną kosmetikos priemonę, tai tikrai būtų The Balm of Your Hands paletė, nes čia yra viskas, ko reikia tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. Priemonių pigmentacija superinė, kai kuriuos skaistalus galima naudoti vietoje šešėlių, o bronzinę pudrą - veido kontūravimui. Šiandien kiek ryškesnis makiažas, nes man be galo patiko raudonos spalvos lūpų dažai, aš norėjau juos parodyti ir jums.




Viskas labai paprasta:

Veidui naudojame mano mėgstama revlon kreminę pudrą. Labai geras maskavimas ir lygus veido tonas.


Antakiams naudoju essence pieštuką, spalva Blond, švelniai koreguoju tik formą.

O visos kitos priemonės iš šitos nuostabios paletės:






Kontūruojame veidą su Bahama Mama bronzine pudra. Spalva nėra labai šviesi, tiks ne kiekvienam, tačiau priemonė matinė ir gerai pigmentuota. Ant savo veido oranžinio tono aš nematau, būtent todėl  man labai patinka rezultatas.

Mary- Lou švytėjimo pudrą naudoju kaip higlighterį (paryškinu skruostus, po- antakių zoną ir būtent šitą spalvą naudosiu kaip šešėlius)

Šiandienos skaistalai - CabanaBoy, spalva labai pigmentuota, svarbu nepadauginti, nes koreguoti tokį atspalvį labai sunku, tačiau man šitie skaistalai atrodo idealiai su ryškios spalvos lūpų dažais. Jeigu nemėgstate ryškumo, galite nenaudoti skaistalų, arba pasirinkti švelnesnį Instant matinį variantą.

Akių makiažas:

Akių šešėlių pagrindas iš Artdeco


Kaip ir sakiau naudoju Mary-Lou higlighterį vietoje šešėlių, tepu po antakiais ir akių kamputyje.
Mano mėgstamiausia šios paletės šešėlių atspalvis -Balm Jovi, tai labai gražus žalias su auksinės palvos blizgučiais atspalvis. labai minkštas ir pigmentuotas.
Su Shady Lady pilkai rudu atspalviu tušuojame spalvą, taip makiažas atrodo geriau ir tvarkingiau. 

Na ir paskutinis žingsnis - The Balm Girls lūpų dažai. Labai pigmentuoti, gerai išsilaiko, spalva - tobula raudona su šaltu tonu.

Blakstienų tušas L'oreal, tai dar viena gera šių metų naujiena


Rezultatas:







Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Tha Balm paletė tiesiog tobula, jos pilnai užtenka, o priemonių kokybė puiki. Rekomenduoju, šita paletė leis Jums sutaupyti vietos jūsų kosmetinėje.






SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2016-01-11 16:01

    As tikrai nenoriu jusu izeisti, bet akys padazytos labai prastai..antakiai taip pat..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už nuomone ;-) visiem įtikti neįmanoma.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig