2016 m. sausio 17 d., sekmadienis

Natura Siberica Tsai Mulberry kreminis kūno šveitiklis



Aš jau pasakojau, kad spėjau pastebėti Lietuvos rinkoje visiškai naują Natura Siberica. Kodėl nauja? Nes ji gaminama ne Rusijoje, kas yra logiška, o Estijoje. Plius oficialiame rusų www.naturasiberica.ru internetiniame puslapyje tokių produktų ir naujienų nėra. Įdomiai skamba? Man irgi patiko, todėl pamačius naujienas, nusprendžiau nusipirkti ir įvertinti, juk aš esu labai didelė Natura Siberica fanė, o čia visiškai nauji ir nematyti produktai.

Kaip aš supratau iš aprašymų, viskas prasidėjo nuo Natura Siberica Love Estonia linijos, produktai atrodo tikrai įspūdingai ir gražiai, mielai nusipirkčiau ką nors pabandymams, na o toliau bendradarbiaujant buvo išleista ir naujoji Europietišką  Natura Siberica Copenhagen linija.


o štai naujoji Natura Siberica Copenhagen Siberie Blanche


Aš nusipirkau plaukų šampūną su rožėmis ir kūno šveitiklį Tsai Mulberry

Talpa: 370 gr.

Kaina: apie 8 EUR

Kur pirkti: www.elevita.lt

Sudėtis ir aprašymas:



Įpakavimas:







Konsistencija:







Mano nuomonė:

Dažnai jau taip atsitinka, kad keičiasi gamintojas, keičiasi ir produktų kokybė, bei poveikis. Aš negaliu pasakyti labai daug apie visą liniją, tačiau šnekant apie kūno šveitiklį, noriu pasakyti - man patiko. Labai gražus ir prabangus įpakavimas, sąlyginiai mažesnė kaina, nes anksčiau Natura Siberica kūno šveitiklių kaina buvo apie 15 EUR, sakyčiau tikrai per brangu. Noriu paminėti, kad įpakavimas liko toks pat, baltas, didelis, atsisuka, naudoti patogu. Šveitiklis kreminės tetstūros, patiks toms, kas nemėgsta aliejų ir vertina švelnų odos šveitimą. Tiesą sakant, aš galvojau kad jokio rezultato aš nepamatysiu, juk tepu ant kūno kažkokį kremą su smulkiomis uogų dalelėmis, o po procedūros kūnas buvo ypatingai švelnus, pamaitintas ir be riebaus aliejų sluoksnio. Šveitiklio kvapas malonus, kvepia uogomis, tačiau aš tai 100% šilkuogės, tačiau perskaičius internete apie šių uogių vertingas sąvybes, pradėjau kitaip žiūrėti į šį šveitiklį. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant,  nauja Natura Siberica priemonių linija labai gera naujiena, man be galo patiko įpakavimai, pradžiugino ir kainos, tikrai pigiau, nei anksčiau. Įvertinus kūno šveitiklį, užsinorėjau nusipirkti ką nors dar. Ar jau metėte naujus produktus? Ką nors spėjote nusipirkti?







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig