2016 m. sausio 18 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Sveiki, mano brangieji, aš niekur nedingau, man viskas gerai, tiesiog daug susitikimų iš pačio ryto, todėl nepavyko pabaigti straipsnio. Vakar mes buvome Xfaktoriuje, buvo labai smagu pamatyti filmavimą, backstage, makiažus, pakalbinti dalyvius ir smagiai praleisti laiką, už tai noriu pasakyti "Ačiū" Maybelline, visos nuotraukos greitai bloge, o kol kas noriu pasidalinti savo planais savaitei, taip pat parodyti ką naujo gavau ir nusipirkau.






Praeitą savaitę aš buvau "Gyvajame bare", tai visų vegetarų pamėgta vieta, aš nesu veganas ar vegetaras, tačiau man patiko. Nuotraukos jau padarytos, todėl labai greitai papasakosiu


Kol dar nepasibaigė išpardavimas labai trumpai papasakosiu apie Catrice skaistalus, kurie tobulos kokybės, o su nuolaida neįmano nenusipirkti


Aš specialiai iš karto po NIOXIN procedūros nieko nerašiau, norėjau pajausti rezultatą, galiu pasakyti, jis tikrai yra, tas galvos odos švaros jausmas manęs nepalieka jau daugiau nei savaitė



Kas gali būti geriau už mėgstamą kvapą? Manau tikrai nieko, mano žiemos kvapas - L'erbolario Camelia


Tarp dažymų aš stengiuosi kiek patamsinti plaukų galiukus, nes spalva labai greitai išsiplauna, geriausiai tai daryti naudojant Color Mask, mano atspalvis Latte, tačiau spalvų įvairovė tikrai labai didelė (www.inhair.lt)


Lakuosime nagus mėlynai, tokia spalva idealiai tinka prie džinsų, o su L'oreal nagų lako pagrindu manikiūras išsilaiko apie penkias dienas


Labai ilgai žiūrėjau į šitą kaukę rankoms, buvo neapsakomai smalsu išbandyti, pagaliau, pagaliau.


Papasakosiu apie naujus Make Up Factory lūpų dažus, kurie man labai patiko.


Link savaitgalio lakuosime nagus su Mary Kay nagų laku, tai dar vienas dalykas, kurį labai norėjau išbandyti.




Na ir jūsų laukia labai ilgas pasakojimas apie Xfactorių, dalyvių makiažus ir interviu


Jeigu oras labai drėgnas, o renginiai eina vienas po kito, mano dažniausias pasirinkimas - garbanos. Taip plaukai atrodo geriau, jų daugiau, nesimato ataugusių šaknų (na ne taip, kad visiškai nesimato), bet matosi žymiai mažiau. Šukuosenai užbaigti aš naudoju GHD plaukų serumą, taip mano garbanos atrodo tobulai. Jau šią savaitę parodysiu visą eigą ir rezultatą.




Labai seniai planavau parašyti atsiliepimą apie SkinCode valomąją veido kaukę, manau jau šiandien apie ją pašnekėsime plačiau.


Aš pagal skaitomumą mačiau, kad jums labai patiko ir sudomino lūpų aliejus iš Gosh, noriu labai trumpai papasakoti apie Catrice, jis nėra identiškas, tačiau irgi man patiko.


Naujienos:


Ilgai lauktas MAC kosmetikos siuntinukas jau atkeliavo, oi, kokia aš buvau laiminga. Matinis lūpų blizgesys mano mėgstamiausios raudonos spalvos, nagų lakas ir nude spalvos lūpų dažai, jau greitai bandysiu papasakoti apie naujienas bloge














Taip pat pirmadienį atkeliavo LaMav mineralinė pudra (http://www.lamav.lt)


O čia jau seniai norėtas L'oreal CC kremas, ačiū už mėginuką, man tikrai labai patiko, todėl kosmetinėje pilnas įpakavimas.


Lush tęsiasi išpardavimas, mano paskutinis pirkinys - Grass dušo želė


Apie Mollon Pro nagų laką žalios spalvos aš jau pasakojau, todėl bandysiu papasakoti apie papildomas nagų priežiūros priemones.








Aš vakar bandžiau plauti plaukus su naujuoju Natura Siberica šampūnu, wow, visą naktį jaučiau stulbinamą rožių kvapą, ir tai su sąlyga, kad plaukų kaukė buvo iš Syoss








Na ir dar kiek pirkinių: 
jau greitai vasara, todėl aš nusipirkau Planeta Organica serumą nuo celiulito, skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti.

Eveline keli serumai nuo celiulito, naudoju pastoviai, todėl užmačius išpardavima Martinoje nusipirkau negalvodama

Estel plaukų ekranavimas, buteliukas numeris vienas. Nežinau kaip, bet jis vienintelis pasibaigė, o be jo procedūros daryti neįmanoma. Labai gerai, kad kiekvieną priemonę galima nusipirkti atskirai.





Tokia buvo mano savaitė,

Ačiū kad skaitote













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig