2016 m. sausio 18 d., pirmadienis

Gyvas baras


Aš tik dabar suprantu, kad veganams ir vegetarams labai sunku, ir tikrai ne dėl to, kad ekologiškos ir veganams skirtos prekės kainuoja kelis kartus brangiau, nei įprastos, jų pasirinkimas tikrai labai mažas, su užsieniu nepalyginsi. Kyla dar vienas klausimas, o kur nueiti pavalgyti su drauge, kuri yra vegetarė. Sutinku, kiekvienoje kavinėje atsiras nors vienas patiekalas be mėsos, tačiau ar jis yra skanus? Bet kokiu atveju pasirinkimas man yra žymiai didesnis, nei mano draugei. O jeigu eiti į visiškai 'žalią' restoraną, vargu, ar aš ten atrasiu ką pavalgyti. Aš tikrai nesu prieš daržoves, tačiau man yra visiškai neskanus žalias ir nekeptas, nevirtas maistas. Taip, taip, aš galiu pavalgyti namuose, o ten suvalgyti desertą, alia viskas gerai, tačiau jokio malonumo. Aš jau seniai girdėjau apie 'Gyvą barą', kai draugė pasiūlė susitikti, patvirtinau savo norą nueiti būtent ten.

Kas man labai patiko:

aplinka, baras randasi Vilniaus Senamiestyje, netoli Katedros aikštės, jeigu su mašina, reikės ieškote parkavimo vietos , tačiau mane pavežė vyras, todėl problemos nebuvo. Vilniaus Senamiesčiu reikia vaikščioti pėsčiomis, taip ir geriau ir sveikiau.
interjeras: viskas labai gražu, šilta ir smagu. O paveikslai ant sienos No Pork on My Fork, No Fish in my Dish - tiesiog superinė idėja. Minkštos sofos prie langų, o mes labai patogiai sėdėjome prie baro prie paprasto stalo.
aptarnavimas: niekas niekur neskuba, paslaugu ir be galo draugiškai. 
maistas: bet man, mėsos mylėtojai buvo skanu. Aš užsisakiau saldžiųjų bulvių skilteles, draugė valgė daržovių Quesadillas, man irgi labai patiko. Dar įsidėmėjau burgerį, žinau jau ką užsakysiu kitą kartą.
kainos: jos nėra aukštos ir prieinamos kiekvienam, todėl rekomenduoju drąsiai.

PS. bare yra bevielis internetas, man tai nėra aktualu, tačiau užsieniečiams ir miesto svečiams tikrai taip, pati prisiminu kaip ieškojau to Rygoje, kai reikėjo interneto.

Žiūrime nuotraukas:





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig