2016 m. sausio 18 d., pirmadienis

Makiažas su Maybelline (XFactorius #Makeithappen)


Aš jau pasakojau, kad vakar vakare mes apsilankėme XFacorius laidos filmavime, man buvo labai įdomu pamatyti patį filmavimo procesą, kaip viskas vyksta, o dar įdomiau pažiūrėti kaip dirba visažistai. Juk per TV vienaip, o gyvenime visai kitaip, tačiau šiandien ne apie tai, o apie mano makiažą. Aš visada sakau, darant makiažą reikia pabrėžti savo veido gražiausius bruožus ir slėpti tai, kas nepatinka. Lygus veido tonas, gaivios spalvos skaistalai ir šešėliai, kurie paryškina akių spalvą, vat ir viskas ko tikrai reikia. 

Aš nusprendžiau pasirinkti gaivesnį makiažo variantą, tačiau be juodos spalvos akių šešėlių aš apsieiti negaliu. Taip, galima pasirinkti akių pavedimą, tačiau aš dar niekaip negaliu nubrėžti tikslios linijos, o filmuojant ir darant nuotraukas, tokie dalykai labai greitai pasimato. Namuose aš galiu parinkti forografavimo kampą taip, kad būtų gražu, tačiau renginiuose to padaryti neįmanoma, mano pasirinkimas ištušuoti juodos spalvos matiniai šešėliai.





Taigi aš pradėjau nuo kreminės pudros Maybelline Dream Satin liquid. Tikriausiai prisiminate mano atsiliepimą apie šį pudrą, kaip aš rašiau, kad ji riebina veidą ir visiškai nesilaiko? Dabar mano oda labai sausa ir tik ši pudra neparyškina sausų vietų ir šerpetojimų. Šviesų atspalvį aš naudoju visam veidui, tamsų vietoje kontūravimo



Tai manau geriausias maskuoklis, po MAC, tačiau jis nėra toks pigmentuotas ir stipriai maskuojantis. Maybelline maskuoklio pliusai - nesubėga į raukšleles, natūraliai atrodo ir gerai maskuoja, pašviesina paakių zoną,  patogus ir neįprastas įpakavimas. Minusas - nėra Lietuvoje, deja


Sutvirtiname makiažą su Maybelline pudra. Kaip man bepatiktų 'glow' efektas, renginiams reikia labiau matiškumo, tačiau šešėliais mes suteiksime tą madingą efektą skruostams.


Pereiname prie akių makiažo, naudojame  The Nudes paletę. Viskas labai paprasta: pradžioje teptuku paryškiname blakstienų augimo liniją juodos spalvos matiniu šešėliu, ištušuojame spalvą, pridedame matinio balto šešėlio ir viskas. Kas sakė kad paletėje nėra pilko atspalvio?  Voko lanką paryškiname su matiniu kampiniu (antru nuo galo) rudu šešėliu, naudojant jį paryškiname skruostikaulio liniją. O šviesų šešėlį su blizgučiais (pats pirmas) naudojame vietoje higlighterio ir antakio linijai pabrėžti. 




Man reikia tankių blakstienų, todėl aš naudoju savo mėgstamą Maybelline blakstienų tušą:


Antakiams naudoju antakių pieštuką ir šešėlius, labai laukiu naujienos Lietuvoje


Ir paskutinis akcentas - Maybellie skaistalai


dar kartą gerai sutvirtiname makiažą su pudrą ir tepame Baby Lips vietoje lūpų dažų.


Atėjus į filmavimą supratau, kad be raudonų matinių lūpų dažų aš tikrai neapseisiu


Mano santykiai su raudona lūpų dažų spalva yra labai geri, šventai tikiu, kad raudonas lūpdažis gali padėti užkariauti pasaulį. Aš esu labai drovus žmogus, tikriausiai todėl ir rašau blogą, tai nėra tiesioginis bendravimas. Bet užtepus raudoną spalvą aš  labiau pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Nepatikėsite, bet tikrai baisu eiti imti interviu, kalbinti dalyvius ir 'žvaigždes'. Bet aš tai galiu, aš tą sau kartojau iki tol, kol nepatikėjau pati.




Plačiau apie renginį jau greitai, o jums, mano brangieji, linkiu surasti savo 'Raudoną lūpdažį', kuris atskleistų jūsų talentus ir padėtų pasitikėti savimi.



PS. Tik dabar susimąsčiau, kodėl mano parašo raudonos spalvos lūpos, padariau jį labai seniai ir tikriausiai instinktyviai. Bet padeda aš jums pasakysiu.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig