2016 m. sausio 6 d., trečiadienis

Nude peach Makiažas su Maybelline



Man jau taip atsibodo žiema ir šaltis, kad galvojat apie makiažą su Maybelline naujienomis, aš nusprendžiau padaryti Peach Nude makiažo variantą, kuris taip primina pavasarį. Tiesą sakant, aš gavau tetsavimui labai gražios persikinės spalvos su auksiniai blizgučiais skaistalus, nuo jų viskas ir prasidėjo. Jie pagrindinis šio makiažo akcentas, jais dažiau ne tik skruostus, bet ir akis.









Eiga:

Pradėjau nuo Maybelline Satin Liquid kreminės pudros. Mano veidą labai veikia sezoniškumas, todėl jeigu rudenį man idealiai tiko Better Skin pudra, dabar veidas išsausėjo ir galiu naudoti tik Dream Satin. Šita pudra neparyškina šerpetojimų ir sausų vietų, kreminės tekstūros, gerai maskuoja ir pakankamai natūraliai atrodo ant mano veido.


Aš vis laukiu, kad šita priemonė atsiras mūsų rinkoje, nes tai tikrai tobulas maskuoklis. Pati pirkau www.ebay.com, jeigu turite galimybę (nes žinau kad mane skaito ir Anglijoje, Danijoje, Vokietijoje, JAV) būtinai išbandykite.


Užtvirtiname maskuoklį su Matte Maker kompaktine pudra, taip maskavimo priemonė nesubėgs į raukšleles.




Matote kokie tamsūs mano natūralūs plaukai? Būtent tokios spalvos  ir antakiai, aš jų net neryškinu, tiesiog koreguoju kiek formą su Maybelline  Brow Satin antakių pieštuku, kuris irgi greitai bus pristatytas Lietuvos rinkoje. Iš vienos pusės pieštukas, iš kitos - šešėliai. Mano spalva šviesiausia, skirta blondinėms.


Vietoje akių šešėlio pagrindo naudojame Maybelline Color Tatto matinius kreminius šešėlius, jie paryškina šešėlių atspalvį ir kiek pašviesina voko spalvą.


Akių makiažui naudoju Maybelline  The Nudes akių šešėlių paletę. Man ji patinka mažiau, nei L'oreal, tačiau bet kokio sunkumo makiažą su ja padaryti galima. Aš naudojau matinį šviesį šešėlį ant viso voko, matiniais rudais šešėliais paryškinu akių kamputį ir lanko liniją, taip pat į voko vidurį tepu auksinį blizgų ir sidabrinį šešėlius. Pabaigoje kaip akcentą tepu skaistalus. Toks žingsnis labai pagyvina makiažą ir sujungia visus atspalvius kartu.




Šnekant trumpai apie skaistalus noriu pasakyti, kad jie minkšti, pigmentuoti (tačiau ne stipriai, padauginti labai sunku), labai gražios persikinės spalvos (mano spalva COLOR FEVER)




Aš visada sakau, kad nemoku lygiai ir gražiai pravesti akių pavedimo. Dažniausiai naudoju juodos spalvos matinius šešėlius blakstienų linijai paryškinti, bet šiandien aš naudojau Maybelline Master Ink. Aišku, praktikos dar reikia, tačiau su šita plunksnelė viskas žymiai paprasčiau.




Na ir pabaigai naujas Maybelline The Falsies Push Up Drama blakstienų tušas, su juo blakstienos gaunasi labai ilgos.


Lūpoms tokiu oru rekomenduoju rinktis arba blizgius arba Baby Lips balzamus su atspalviu, nes mano lūpos nuo matinių lūpų dažų išsausėja labai greitai. Aš nusprendžiau išbandyti naujus lūpų blizgius, mano spalva Color heat, be shimerio ir blizgučių, labai natūraliai atrodo ir gerai maitina mano sausas lūpas. Dar vienas pliusas, idealiai tinka prie mano mėgstamiausio Maybelline Colorama nagų lako, kuri pirkau prieš gerus du metus.




Rezultatas:




Ką aš noriu pasakyti pabaigai, o tik tiek, kad rezultatu likau patenkinta. Labai patiko skaistalai ir matinis akių pavedimas, rekomenduoju išbandyti. O kol kas labai laukiu pavasario šilumos, nes už lango toks baisus šaltis, kad net nesinori į lauką eiti.






SHARE:

4 komentarai

  1. Labai gražiai atrodote! :) Aš taip pat labai laukiu pavasario ir šilumos, žiemiški orai manęs visai nedžiugina...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, man net apie pasivaikščiojimus su Brukne lauke šalta pagalvoti, todėl laukiam pavasario ;-)

      Panaikinti
  2. Tavo skaistalų splalva - labai graži, o maniškė graži, bet tokia labai jau „pinky pink“ ir dar žiauriai pigmentuota :D Net bijau su ja prasidėti kol kas :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig