2016 m. sausio 9 d., šeštadienis

Oriflame  „The ONE Long Wear“ nagų lakas (spalva AMETHYST)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš ryto aš noriu parodyti jums dar vieną nuostabų Oriflame nagų lako atspalvį. Aš jau pasakojau savo bloge apie panašios tekstūros su blizgučiais mėlynos spalvos nagų laką, kuris man patiko labiausiai, šiandien mes pašnekėsime apie violetinį variantą.

Gamintojo aprašymas:

Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Sudėtis:

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, SILICA, TIN OXIDE, QUARTZ, CI 77891, CI 77266 (NANO), CI 77491, CI 77499, CI 15850, CI 77510, CI 19140

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Pasirinkimas:





Įpakavimas:





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Dar viena nuostabi kolekcijos spalva - AMATSYST, tai violetinės spalvos nagų lakas ir daug auksinės spalvos blizgučių. Kaip ir mėlynas, šitas nagų lakas gerai pigmentuotas, tačiau čia jau reikia 2-jų sluoksnių. Pliusas - pigmetas nėra labai stiprus, todėl šitas lakas nenudažo nagų net lakuojant be nagų lako pagrindo. Šitai spalvai būtinas viršutinis nagų lako sluoksnis, nes dėl didelio blizgučių kiekio nagai gaunasi šiurkštūs, nuotraukose net du permatomo nagų lako sluoksniai. Šnekant apie teptuką, jis labai patogus, leidžia tiksliai nulakuoti nagus prie pat odelės, manikiūras išsilaiko apie 3 dienas. Rekomenduoju, nes šios kolekcijos atspalviai tobuli.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig