2016 m. sausio 9 d., šeštadienis

Maybelline expert wear blush (spalva Koralų vilionės 90 )



Dar vienas atsiliepimas šiandien apie Maybelline skaistalus, kuriuos jau naudojau makiažui. Aš gavau testavimui labai gražios, koralinės spalvos skaistalus, kurios galima panaudoti ne tik veidui, bet ir kaip akių šešėlius.





Gamintojo aprašymas:




Produkto privalumai:
  • Suteik odai gaivesnį natūraliai atrodanti  įvaizdį. 
  • 4 skirtingi atspalviai, atitinkantys kiekvieną odos tipą ir atspalvį. 
  • Spindintys ir natūralūs spalvų pigmentai. 
 
3 kartus daugiau pigmentų, todėl spalva itin sodri. Tekstūra nenubyranti, todėl preciziškai galima padengti su šepetėliu. Novatoriškas atidarymo mechanizmas leidžia atidaryti tik su viena ranka. 
Patarimai: Norėdama sukurti spindinčio veido įvaizdį - švelniai brauk šepetėliu išilgai skruostikaulių. Norėdama optiškai sumažinti veidą, naudok skaistalus po skruostikauliais. 

Įpakavimas:








Spalva:








Rezultatas:




Mano nuomonė:

Kiek supratau, tai dar viena Maybelline naujiena. Anksčiau jie turėjo skaistalus, tačiau jie buvo kiek kitokie. Dabar aš labai ilgai galvojau kaip jie atsidaro, kai nežinai kaip, o sulaužyti nesinori. Pasirodo atsisuka, bet plius dar taip gražiai, tikra puošmena. Tačiau skaistalai neturi nei veidrodžio, nei teptuko, reiškia su savimi nepasiimsi. Aš darau makiažus namuose, o su savimi imu paletes, todėl tai nėra minusas, bent jau man. Aš labai apsidžiaugiau gavus testavimui tokią spalvą, tai šiltas koralas su auksinės spalvos blizgučiais. Spalva panaši į Nars super Orgasm (nes paprastas Orgasm tokių didelių blizgučių neturi), tačiau Maybelline labiau oranžinis, o Nars labiau rožiniai. Skaistalai nėra super pigmentuoti, todėl padauginti galėsite sunkiai, tai nėra profesionalams skirtas produktas, tai skaistalai į kiekvieną kosmetinę, kiekvienam iš mūsų. Šiandien nėra saulės, todėl pagauti blizgučius ant rankos beveik neįmanoma, aš padariau daugiau nuotraukų ant rankos, kad suprastumėte, blizgučiais matosi ant veido, jie nėra mažiukai, jie pakankamai dideli. Skaistalų tekstūra labai minkšta, jie byra ir naudojimui tinka tik labai minkšti šepetėliai.
 Kiek mačiau parduotuvėje, Lietuvos rinkoje pristatyti net keturi skaistalų atspalviai, yra ir matiniai, todėl ką išsirinkti priklauso tik nuo jūsų.




PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig