2016 m. sausio 31 d., sekmadienis

Oriflame The ONE Smokey kolekcija


Sveiki, mano brangieji, šiandien atsikeliau anksčiau tam, kad pabaigti vakarikščius straipsnius. Vakar vakare jau taip norėjosi ramybės, kad leidau sau kiek pailsėti, todėl šiandien pilnu teptu bandau pabaigti pradėtus įrašus. Apie Biocel kaukę jau papasakojau, o dabar apie Oriflame ir Smokey kolekciją.





Oriflame pristato The ONE Smokey kolekciją!
Būk drąsi su padūmavusiu akių įvaizdžiu! Jam sukurti tereikia tik akių pieštuko, tušo ir tamsių šešėlių - viską išsklaidyk teptuku, padažyk tušu blakstienas, ir nusiteik intriguojančiam vakarui.

The ONE Volume Blast Smokey blakstienų tušas
Ypatingai apimčiai, padeda sukurti gilių, padūmavusių akių įvaizdį. Ryški Boost Wax sistema storina blakstienas jų nesulipdydama. Lash Burst šepetėlio mažieji šereliai padidina apimtį. Anglies juodumo formulė suteikia gilumo ir intensyvumo padūmavusių akių įvaizdžiui.

Kaina: 8,90 €

The ONE Smokey akių pieštukas
Susikurk padūmavusių akių efektą su švelniais, tamsiais atspalviais. Kreminė formulė su spindinčiais ir šviesą atspindinčiais perlamutrais. Lengvai užtepsi su įtraukiamu pieštuku. Suliek, maišyk ir tepk kaip šešėlius, kad sukurtum viliojantį įvaizdį, kurio visos nori.

Kaina: 7,90 €

The ONE Smokey akių pieštukas
Tonas: Jet Black

The ONE Smokey akių pieštukas
Tonas: Glitter Black

The ONE Smokey akių pieštukas
Tonas: Smokey Grey 



Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas ir spalvos:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Smokey eyes - amžina tema, kuri niekada nesensta ir visada aktuali. Aš instenktyviai darau smokey eyes makiažus renginiams, nes man patinka tamsios spalvos akių makiažas, jis labai gražiai atrodo kartu su pilkos spalvos akių lęšiais. Man buvo be galo įdomu išbandyti naują Oriflame kolekciją, negaliu pasakyti, kad patiko viskas. 
Pradėsime nuo pieštukų, man labai patiko mintis ir spalvos, tačiau pieštukų konsistencija yra labai minkšta, juos lengva išsklaidyti, tačiau sunku išgauti visiškai juodos spalvos intensyvumą ir priversti spalvą pasilikti vietoje. Tik bandai sklaidyti juodą matinę spalva ir viskas, intensyvumo nėra, plius spalva pabėga, ji visur, tik ne ten, kur reikia. Aš atradau šiokį tokį naudojimo būdą - pradžioje šešėlių pagrindas, toliau matiškumo suteikiantį pudrą, ir tik po to naudojame pieštukus, tik tada galima išgauti ir spalvą ir šešėliai liks vietoje. Man, asmeniškai, labiau patiko pilkos spalvos pieštukas, negu juodos. Juodas - matiniai, o pilkas su blizgučiais. Būtent pilko pieštuko spalva išsilaiko ant akių geriausiai. Na o labiausiai man patiko naujas blakstien tušas, guminis teptukas leidžia nudažyti blakstienas labai tiksliai, blakstienos gaunasi labai ilgos ir gražios. Rekomenduoju išbandyti pilkos spalvos pieštuką ir blakstienų tušą ir naujos Oriflame Smokey kolekcijos, vietoje juodo pieštuko geriau naudoti matinius juodos spalvos šešėlius arba ilgai išliekantį juodos spalvos pieštuką, tada makiažas atrodo švariau.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig