2016 m. sausio 31 d., sekmadienis

Mėgstamiausios kosmetikos priemonės. Sausis'16





Šiandien paskutinė mėnesio diena, todėl pats laikas aptarti geriausias sausio mėnesio kosmetikos priemones. Jų bus tikrai daug, kai kurios priemonės keliauja iš vieno geriausių sąrašo į kitą, nes jos tikrai tobulos ir idealiai man tinka, taip pat pastebėjau, kad man labai patinka tik matiniai lūpų dažai, kitų naudoti visai nesinori. O visą mano vonią užvaldė Lush kosmetika. Būtent apie tai, mes su jumis ir pašnekėsime, o svarbiausiai, įvardinsime ir paskelbsime geriausius.





Iki šiol man nepakeičiamas Pobling veido valymo šepetys su Juvena veido valikliu riebiai odai. Nepriklausomai nuo odos tipo (nes mano oda dabar sausoka), aš vistiek naudoju Juvena, taip, kiek sausina, tačiau labai padeda nuo spuogų, ta prasmė apsaugo nuo spuogų atsiradimo.


Kosmetikos valymui aš naudojau MIXA pienelį, jis sau pasibaigė, tačiau aš nusipirkau naują iš LUSH. Mixa nuostabus produktas savo kainų kategorijoje, tikrai kartosiu.


Nelabai suprantu, kodėl daugeliui nepatinka L'oreal akių makiažo valiklis, tačiau man jis pats pačiausias. Taip, sutinku, riebus. O jus pabandykite su kitu švariai nuvalyti MAC blakstienų tušą.


Jeigu reikėtų įvardinti geriausią veido priežiūros priemonę, be jokios abejonės tai būtų Juvena Miracle Boost essence. Tai vandenukas, kuris drėkina, stangrina, gerina odos būklę, mažina poras, žodžiu, mano mėgstamiausia priemonė.



Žinote, kaip dažniausiai būna, veidas riebus, todėl ant kosmetinio staliuko tik priemones riebiai veido odai, tačiau per Skincode konsultaciją aš gavau labai daug skirtingų kremų mėginukų, kuriuos naudojau visą mėnesį. Man labiausiai patiko Exclusive linijos: paakių serumas, veido serumas ir anti-age veido kremas. Ačiū labai SkinCode atstovams už galimybę išbandyti ir išsirinkti.


Geriausia ir dažniausiai naudojama veido kaukė buvo iš Lush Cup o'coffee. Nerealus kvapas ir valomasis efektas. Dabar mano šaldytuve dar daugiau Lush veido kaukių, todėl greitai bus dar daugiau atsiliepimų.




Geriausia pudra pripažinta BeYu Perfect finish foundation, tik vienas minusas, jai reikia fiksuojančios pudros.



Būtent tokią turiu iš Make Up Store, tobuliausia iš visų mano bandytų pudrų. O aš, patikėkite, jų bandžiau ne vieną: nuo MAC, Dior ir Chanel iki La Prairie.


Veido kontūravimui naudojau Make up Revolution kontūravimo paletę, mano mėgstamiausia spalva ruda per vidurį ir rožinė. Visos kitos spalvos naudojamos mažiau, o tamsiai rudos nenaudojamos, gal tik vasarą, kai veidas bus labiau įdegęs.


Jeigu reikia tik vienos priemonės veido kontūravimui, drąsiai rekomenduoju rinktis Make Up Facotry matinius skaistalus rudos spalvos.


Na o apie MAC Soft and Gentle jau sakyti nereikia, tai vienas iš populiariausių MAC produktų. Tobulas švytėjimo efektas, svarbu tik nepadauginti.


Dažniausiai naudojamais šešėliais ir skaistalais buvo The Balm, turėti viską kartu labai patogu, o įpakavimas be galo gražus. Jeigu dar išbandėte, rekomenduoju.


Matiniai lūpų dažai mane taip sugadino, kad apie kitus aš jau nenoriu net galvoti. Galiu pasakyti atvirai, dažniausiai naudojamas lūpų dažas buvo Make up Factotry, raudonos spalvos.


Dar noriu paminėti tobulų atspalvių Maybelline matinius lūpų dažus, mano mėgstamiausias tamsiai bordo spalvos.



Geriausiu šio mėnesio tušu tapo L'oreal false lash Superstar, su juo mano blakstienos tokios gražios, ilgos ir tankios, kad nenoriu bet galvoti apie priklijuojamas. Dažniausiai, užsienio blogerės naudoja būtent priklijuojamas blaktienas makiažams.



Mano vonia užvaldė Lush, todėl geriausiu dušo geliu pripažintas LUSH Flying Fox, antrą vietą užima - Rose Jam, trečią -Grass.


Dar vienas mano vonios gyventojas Lush Old father Time muilas, nerealus kvapas. Rekomenduoju išbandyti.


Pirkau šią plytelę YES praeitais metais (gruodžio 31 dieną per išpardavimą), išnaudojau labai greitai, nes be galo patiko kvapas. Jausmingi jazminai, kurie idealiai tinka prie mano mėgstamos frying Fox dušo želės.



Apie tobulas Lush bombas manau šnekėti nereikia, ir taip visi žinome, kad tai nereali pramoga visai šeimai.




Mano pirmoji pažintis su Davines plaukų priežiūros priemonėmis nebuvo sėkminga, gavau kelis mėginukus, išbandžiau ir supratau kad nepatinka. Tačiau teisingai parinkus priemones, galima tikėtis nuostabaus rezultato. Dabar žinau, kad kaukę reikia naudoti tik kas trečią kartą, o ją laikyti reikia apie 30-40 minučių. Rezultatas man patinka, tačiau negaliu nepaminėti tobulo priemonių kvapo. Ar greitai bus atsiliepimas? Nežinau, labai norisi parašyti, tačiau svarbiau sulaukti rezultato.






Aš pastoviai tiesinu plaukus, todėl be priemonės nuo karščio apsieiti neįmanoma, plius dabar žinau, kad man reikia priemonių ir plaukų apimčiai, o geriausias plaukų lakas - GHD. Noriu pasakyti tik tiek, kad geriau pasirinkti profesionalios kokybės, brangias priemones, naudos bus tikrai daugiau, tik reikia griežtai laikytis naudojimo instrukcijos, tik tada rezultatas bus toks, kokio tikitės.

Tokie buvo mano šio mėnesio geriausios kosmetikos priemonės, kai kurios priemonės keliauja iš vieno mėnesio į kitą, nes jos tikrai tobulos.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig