2016 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Ekologiska H&M Conscious grozio priemoniu linija


Prieš išeinant iš namų (einu susitikti su drauge į Gyvą barą, niekada ten dar nesu buvusi, todėl be galo įdomu), noriu papasakoti apie H&M naujieną. Negaliu patikėti, bet bus pristatyta ekologišką priemonių linija, wow, pagaliau visi gaus tai ko nori, ne tik drabužius, aksesuarus ir dekoratyvinę kosmetiką, bet ir ekologišką veido ir kūno priežiūros liniją.







„H&M Conscious“ grožio priemonių linija, siūlysianti ekologiškas, tvaresniu būdu pagamintas priemones veido odos, kūno bei plaukų priežiūrai, bus pristatyta 2016 m. sausio mėnesį. Šie gaminiai atitinka „Ecocert“ reikalavimus bei yra patvirtinti ekologiškumo sertifikatu.





Naująją priemonių liniją sudaro maždaug 30 kūno ir plaukų priežiūros produktų: nuo lūpų balzamų iki kūno prausiklių, šampūnų bei rankų kremų, sausų šampūnų, dezodorantų, kurių sudėtyje nėra aliuminio, o taip pat ir tokių gaminių, kaip aliejus plaukams, naudojamas prieš plaukų plovimą. Bus galima įsigyti tris skirtingas veido kaukes, penkių skirtingų kvapų (mėlynių, vanilės, citrinos, imbiero bei aviečių) lūpų balzamus bei rankų kremus, puikiai tinkamus nešiojimuisi rankinėje kasdien. Produktų pakuotės šiuolaikiškos bei pagamintos iš perdirbamų medžiagų, o plastikas, iš kurio pagaminti produktų indai, yra pagamintas iš perdirbtų žaliavų.

„H&M Conscious“ grožio priemones įsigyti galima bus „H&M“ parduotuvėje PC „Akropolis“, Vilniuje.

Aš jau laukiu naujienų mūsų parduotuvėje, džiaugiuosi, kad gyvenu Vilniuje. Būtinai parašysiu ir padarysiu nuotraukas parduotuvėje.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig