2016 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Apie plaukų šukas


Labai seniai norėjau parašyti šį įrašą, bet vis nebuvo laiko, pagaliau galiu pasidalinti savo mintimis apie plaukų šukas. Nepatikėsite, tačiau išsirinkti plaukų šukas labai sunku, rinkoje milžiniškas  jų pasirinkimas. Kas patinka man? Šiandien apie tai ir pašnekėsime.







Mano mėgstamiausios šukos GHD ovalios formos, natūralių šerių. Kodėl jos man taip patinka? Man labai patinka forma, taip pat šukos gerai prašukuoja plaukus ir masažuoja galvos odą, o tai skatina naujų plaukų augimą (bent jau aš tuo tikiu). Dar vienas pliusas -  suteikia žvilgesio mano plaukams, gal tas efektas nelabai matomas, tačiau tai dažniausiai naudojamas plaukų šepetys. Jo kaina nėra maža, tačiau jis vertas pinigų, kurios už jį sumokėjau.


Kas nešukuoja šlapių plaukų? Manau visi tai darome, nepriklausomai nuo to, kaip žalojami mūsų plaukai. Aš ne išimtis, bet žinau, kad šlapių plaukų šukavimui yra labai daug skirtingų šepečių. Vienas iš jų: The Wet Brush. Aš jo nepirkau, gavau su lookfantastic grožio dėžutėje, tačiau jis man nepatinka. Taip, plaukus šukuoja gerai, tačiau per stipriai. Naudojamas mažiausiai, nes nei rezultato, nei poveikio, nei švelnių plaukų, nieko gero.



Pirmos tokio tipo šukos mano kosmetinėje atsirado prieš gerus keturis metus, tai buvo garsieji Tangle teezer. Aš, tiesą sakant, nesitikėjau tokio rezultato, tačiau per visus tuos metus mes pastoviais jas naudojome, jos labai švelniai šukuoja plaukus, galima šukuoti tiek šlapius, ties jau išdžiovintus. 

Po kiek laiko į rinką atėjo Dessata šukos, man visi sako, kad šukos beveik identiškos. Nieko panašaus. Aš specialiai padariau nuotraukas, kad parodyti, šeriai skirtingi.




Tai vat, puikiai matome, kad Dessata šeriai yra storesni, o Tangel plonesni. Būtent todėl, Dessata šukos šukuoja geriau, tačiau taip pat švelniai, kaip ir Tangel. Daugiau skirtumų nėra, tik formos, bet čia viskas jau priklauso nuo įpratimo. Ar rekomenduoju tokio tipo šukas, o taip, superinės, jeigu dar neturite, rekomenduoju nusipirkti ir išbandyti, tikrai nepasigailėsite.


Paskutinės, bet neprasčiausios sąraše. Dessata mažos šukos. Šitas tiesiog rekomenduoju nusipirkti, labai patogu kelionėse ir laikyti rankinuke. Niekada nežinai kaip gali pasibaigti diena, todėl šukos perdaryti šukuosenai yra būtinos. 

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, inovatyvios technologijos ir šukos keistų formų jau įsitvirtino mūsų gyvenime, ir jeigu man anksčiau reikėjo įtikinėti, kad šitos šukos vertos dėmesio, dabar daugiau pastangų reikia įdėti pasakojant apie natūralias, įprastas šukas, nes plastikines Dessata ir Tangel jau užkariavo savo vietas jūsų rankinėse ir ant kosmetikos staliuko.

Dessata ir GHD šukas galima nusipirkti www.inhair.lt, Dessata dar mačiau www.douglas.lt, o The Wet šukos parduodamos čia: www.grožiodraugas.lt










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig