2016 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.01.14





Ar šiandien tikrai ketvirtadienis? Ar tikrai, tikrai? O taip, tai reiškia tik vieną, "Beauty Talk" rubriką. Mano gyvenimas bėga labai greitu tempu, kartais nespėji atsisukti, o po pirmadienio iš karto penktadienis, taip jau atsitiko, kad aš net pamiršau praeitą kartą apie Beauty Talk, todėl rašiau penktadienį, po šito incendento užstačiau savo telefone priminimą. Todėl kviečiu puodelio skanios arbatos, kaip tik tokią vakar nusipirkau "Skonis ir kvapas" parduotuvėje (žalioji arbata su vaisiais ir imbieru), skaitome geriausius Lietuvos blogerius.




Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo mados, kaip dažniausiai tai darau, o įkvėpimu tapo Enrikos žalios spalvos kailiniai. Aš šį sezoną nusipirkau labai daug įvairių kailinių, manau tai universaliausias būdas atrodyti stilingai, reikia tik mokėti derinti.


Darja ir jos tobulai rožiniai kailiniai, su tokias aš su savo šviesiais plaukais atrodau Barbiškai, o Darja  atrodo stilingai. Kiekvienam savo, turime mokėti derinti drabužius, svarbiausiai suprasti, kas tinka būtent mums.


Kūną formuojantys apatiniai ne tik Sandros, bet ir mano geri pagalbininkai. Jeigu reikia tobulai gražios figūros ir plokščio pilvuko čia ir dabar, rekomenduoju.


Grįžtame prie kosmetikos apžvalgų, Garbielės bloge skaitome apie The Balm obuoliukus, kurie atrodo labai 'skaniai' ir gundančiai.


Viktorijos grožio bloge atsiliepimas apie Mary Kay lūpų balzamą ir kūno losjoną, kurie labai skaniai kvepia mėlynėmis ir slyvomis. Tokie kvapai man labai patinka, ypač žiemos sezonu.


Judita išbandė Rossi veido valomąjį losjoną, kuris yra 100% natūralios sudėties. Aš irgi turiu kelias šios kompanijos veido priežiūros priemones, man labai patinka ir kokybė, ir sudėtis, ir rezultatas. Rekomenduoju.


Kai mano veido oda eina iš proto dėl šalčio, šilumos ir sauso oro namuose, į pagalbą skuba mineralinė pudra. Būtent jos pagalba įmanoma suteikti matiškumo ir neparyškinti sausų vietų. Jurgita savo blogo skaitytojams pasakoja apie Alima Pure, tokios dar nemačiau ir nebandžiau, todėl labai įdomu perskaityti atsiliepimą.


Karolinos bloge labai įdomus įrašas apie pirmąjį šiuolaikišką veido kremą. Žinojau, kad tai Nivea, tačiau reikės nusipirkti ir prisiminti irgi savo įspūdžius, nes labai daug žmonių perka ir naudoja, o svarbiausiai, jiems patinka.


Patricijos naujas atsiliepimas apie  Gosh matinius lūpų dažus, galiu pasakyti, man nelabai, nes pigmentas silpnokas, tačiau kiek žmonių, tiek ir nuomonių. O Patricijai atspalvis labai tinka. Sutinkate?


Kiekvieno Azijiečio kosmetinėje yra konjako kempinė, tai neatsėjama veido valymo ir priežiūros dalis. Monika savo blogo skaitytojams pasakoja būtent apie Konjako.


Aš irgi abiem rankom "Už " saugų įdegį be soliariumo, kaip tai padaryti skaitome Gėlėtos kosmetinės bloge, aš jau irgi išbandžiau St. Moriz savaimio įdegio priemones ir galiu pasakyti, tikrai patiko, tik pirštinė yra būtina.


Kai aš pamačiau vadak essence blakstienų tušo apžvalgą Živilės bloge, negalėjau patikėti savo akimis,  o kai perskaičiau apie tai, kad sudėtis nėra visiškai bloga, kitaip pradedu žiūrėti į essence kosmetiką.


Aš irgi visai neseniai parašiau atsiliepimą apie Maybelline naujieną - naują viršutinį nagų lako sluoksnį. Aš manau kuo daugiau atsiliepimų, tuo geriau, tai padeda išsirinkti tik geriausias priemones ir sutaupyti pinigų.


Seniai mačiau Sincero Salon gelinius nagų lakus parduotuvėje. Nedarau gelinio manikiūro ir lakavimo, todėl laukiau kieno nors atsiliepimo apie šį stebuklą. Ačiū Salomėjai už įrašą bloge, tikrai labai įdomu.


Beauty Vibes bloge naujas įrašas apie Vichy  Dermablend, makiažą fiksuojantį pudrą. Ant mano kosmetinio staliuko stovi dvi panašios MAC pudros, na niekaip negaliu naudoti, nes paryškina visus šerpetojimus, gaila. Drįstu teigti, kad tokios pudros tinka tik labai riebiai odai, todėl nereikia nusiminti, vasarą jau greitai, tada ir išbandysime.



Geriausia ir sveikiausia dienos pradžia - pusryčiai. Modestos pamąstymai, maisto nuotraukos ir dar kartą mano sveikinimai blogo gimtadienio proga.


Pabaigai kviečiu  su Fashion Mantra blogu pasivaikščioti  naktiniu Budapeštu, juk laiko kelionėms ne visada atsiranda.

Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig