2016 m. sausio 7 d., ketvirtadienis

PUPA Lasting Color nagų lakas


Dar vienas įrašas šiandien apie PUPA nagų lakus ir manikiūrą, kurį planavau daryti Naujiems metams, bet taip nesigavo, nes skubėjau, todėl pasakoju tik dabar. Nors visi ir sako, kad raudonų ir bordo spalvos nagų lakų sezonas nėra labai ilgas, tik žiema ir Kalėdos, o blizgučius (ypač auksinius) mes naudojame labai retai, aš galiu pasakyti tik tai, kad aš labai dažnai lakuoju savo nagus raudonai. Man patinka šitas atspalvis, ant mano trumpų ir kvadrato formos nagų tokios spalvos atrodo labai gražiai.






Gamintojo aprašymas:


Nagų lakas „Lasting Color“. Spindintis lakas tolygiai padengia nagus ir ilgai išlieka. Patogus naudoti. Atspalviai – nuo natūralių iki ryškių klasikinių tonų.

Talpa: 5ml.

Kaina: 5,90 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:






Teptukas:




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš esu labai didelė PUPA kosmetikos gerbėja ir mylėtoja, tačiau PUPA nagų lakus išbandžiau tik neseniai. Pirmas bandytas nagų lakas buvo ir džinsinės kolekcijos, rezultatas ant nagų buvo labai gražus, denim spalvos smėlis. Šį kartą mano rankose, tiksliau ant mano nagų, bordo spalvos lakas ir pagrindinės kolekcijos (spalva 602) ir blizgučiais iš Kalėdinės kolekcijos (spalva 001). 
PUPA lako buteliukai labai jau maži, vos  5 ml., o kaina nėra maža. Lako teptukas labai ilgas ir plonas. Man labiau patinka storesni nagų lako teptukai, jais lakuoti nagus labai paprasta. Aš pirmą kartą lakavau PUPA laką su ANNY nagų lako pagrindu, efektas man tiesą sakant,  nelabai patiko, nes lakas lyg tai užsikabindavo. Nuotraukoms lakavau be pagrindo, viskas buvo žymiai paprasčiau, nes lakas pakankamai slystas, lakuojasi ir dengiasi be problemų, tačiau nudažo nagus. Pilnam nagų padengimui man reikėjo 2-jų nagų lako sluoksnių. Nors lakas turi veidrodinį spindesį, po kiek laiko lakas tampa matiniu, todėl viršutinis sluoksnis tiesiog būtinas.  Manikūras ant nagų išsilaikė 3 dienas, galima buvo nešioti ir ilgiau, nulakavus nagų kampučius, tačiau aų nuvaliau. Man paprasčiau nulakuoti iš naujo.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man labai patiko atspalvis, tačiau lakas kaprizingas, mažas įpakavimas ir nemaža kaina. Mano favoritais išlieka ANNY nagū lakai.

PR sample








SHARE:

2 komentarai

  1. and Schroeder Robert how to do few computations and now it is capable of doing Kenny station from this class how Brain Plus IQis it done picture I'm love this so I just show that it’s it's a big topics don't have enough okay the only think you need if you don’t have memory buffer you need to introduce this another .

    http://powerpumpxladvice.com/brain-plus-iq/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dementedness disease, Alzheimer's disease, Mrs., Huntington's disease, cerebral people, convulsions, stoke, the substance of results, metabolism kidney cogniflex disorders such as thyroid disease, diabetes, lung, along with the inability of the liver worker etc. computer memory and mental abilities tend to .....

    http://healthnbeautyfacts.com/cogniflex/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig