2016 m. sausio 4 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai





Pagaliau aš supratau, tam, kad pirmadienį būtų labai lengva rašyti savaitės anonsą ir kibti į darbus, reikia pailsėti, nors trumpai. Taip ir padariau sekmadienį, šiandien pasistengsiu pabaigti suplanuotus įrašus, o kol kas rašau planus ir pasakoju apie naujus pirkinius. Jų tikrai labai daug, nes prasidėjo išpardavimai.




Šią savaitę planuoju papasakoti apie Mossa naktinį veido kremą. Nežinau kodėl, tačiau Mossa kremai ir serumai stebuklingos kokybės ir tinka mano veidui.


Prieš Naujuosius gavau Mary Kay kūno priežiūros priemones dovanu, išbandžiau ir man labai patiko, skubu pasidalinti savo nuomone su Jumis.


Aš jau spėjau išbandyti L'oreal naują blakstienų tušą, atėjo eilė įvertinti Maybelline The falsies Push Up Drama tušą, mačiau labai daug gerų atsiliepimų, todėl dvigubai įdomiau. Taip pat darysime makiažą, naudojant tik naujas Maybelline kosmetikos priemones.




Aš manau blizgučių pudrų naudojimo laikas nepasibaigia tiek 12 valandą per Naujuosius. Aš noriu parodyti jums kaip tokius produktus aš naudoju kiekvienos dienos makiažui.



Ketvirtadienį mūsų laukia Beauty talk rubrika




Aš bandžiau BeYu kreminė pudra vasarą, man rezultatas nepatiko. dabar veidas išsausėjęs, tačiau išbandžius šitą pudrą ir pažiūrėjus į veidrodį pasakiau "wow", tobulas rezultatas.


Sakyčiau Make Up Factory matiniai skaistalai idealiai tinka kontūravimui, aš jau rodžiau makiažą naudojat būtent šį produktą, dabar noriu papasakoti apie skaistalus plačiau.


dar viena naujiena mano kosmetinėje - L'oreal Brow artist antakių želė, man atspalvis kiek per tamsus, tačiau leidžia gražiai modeliuoti antakių formą, bei koreguoti spalvą. 



Naujienos:

Biocel kaukės gavau dovanu, labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti šią labai populiarią kosmetikos priemonę


Ar žinote apie Lush Kalėdinės kolekcijos išpardavimą? Kodėl nepasakojau anksčiau? Nes norėjau nusipirkti tai, kas buvo suplanuota ir labai norėta. Man labai dažnai būna taip, papasakoji, ateini pirkti, o lentynos jau tuščios. Aš labai norėjau nusipirkti Lord Of Lisrule dušo želę, nes išbandžius vonios bomba supratau, kad kvapas kiek neįprastas, tačiau man patinka. Dar nusipirkau Rose Jam ir Flying Fox, jiems į kompaniją masažinė plytelę YES.



Pas mus jau atkeliavo naujoji Catrice kolekciją, aš nusipirkau tik lūpų aliejų, nes jis tikrai vertas dėmesio (kolekciją radau Vilniuje, PC Panorama, Droge, manau Kaune PC Mega irgi turėtų būti).


O iš išparduodamų priekių prigriebiau skaistalus ir spindesio suteikiančią priemonę. essence antakių pieštukas mano 'must have', perku jau ketvirtą kartą.



Tokios buvo naujienos, labai daug neplanuoju, nes reikia laiko atsigauti po švenčių. Linkiu geros naujos savaitės pradžios, nešalkite, tegul jūsų nuotaika būna gera.












SHARE:

3 komentarai

  1. Vasarą bandžiau tą Biocell kaukę, tai galiu pasakyti vieną - paskaityk sudėtį ir viską suprasi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai, bet skaityti sudėtį nunešiu draugei, aš nemoku ;-))))

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2016-01-05 12:54

    because of this that we made the top 10 YouTube channels of all time and that’s an amazing accomplishment and I'm just Blackcore Edge Post Workout honored for you guys to all be standing behind me in supporting me and because you guys do that I'll make sure I'm always posting new and relevant content for you guys to reach .

    http://powerpumpxladvice.com/blackcore-edge-post-workout/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig