2016 m. sausio 4 d., pirmadienis

Pabaigiau 2015.12


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, pirmadienį noriu pradėti nuo pabaigtukų temos. Aš pastoviai galvoju, na kodėl pačios geriausios ir mėgstamiausios priemonės taip greitai pasibaigia. Nieko nepadarysi, tačiau yra jau kaip yra. Šiandien mes su jumis pašnekėsime apie pasibaigusius produktus, jų nėra labai daug, tačiau aptarti irgi verta.




Pirmoje nuotraukoje mano mėgstamas PUPA kūno šveitiklis, nepatikėsite, bet pasibaigė. Reikia padaryti eksperimentą, kiek reikia kūno šveitiklių tam, kad pasibaigtų dušo želė. Jos dar pilnas įpakavimas. Ką aš noriu pasakyti apie šveitiklį, tikrai vertas savo kainos, nuostabus.


Dar vienas mano mėgstamas produktas - Planeta Organica vonios druska, kaip aš jau pasakojau, nusipirkau jų tiek, kiek buvo parduotuvėje (išpardavinėjo likučius su nuolaida), labai patinka ne tik kvapas, bet ir poveikis. Aš jau neįsivaizduoju savo vonios procedūrų be šios druskos.

L'occitane Pierre Herme dušo želė iš Kalėdinės kolekcijos, žalios spalvos su rabarbarais labai patiko, geltonas  su jazminais patiko kiek mažiau, šiandien einu į miestą, jeigu jiems bus nuolaidą, nusipirksiu žalią.

Plaukų kaukė "Skystas šilkas" aš nusipirkau Rygoje, išnaudojau su dideliu malonumu ir greitai. Šiandien planuoju papasakoti apie visą produktų liniją savo bloge.







Argan Hair plaukų šampūnas pasibaigė labai jau greitai, jis mažai pūtuoja, todėl visiškai netaupiai naudojasi. Tinka tik sausiems plaukams. Ar dar nusipirksiu? Ne, noriu išbandyti su Macadamia aliejumi.

Matrix Texture Builder plaukų purškiklis apimčiai suteikti, naudoju tada, kai reikia apimties ir pakelti garbanas nuo pat šaknų. Labai patinka, tačiau dabar turiu palyginimui GHD priemones.

VIVI plaukų kaukė su argano aliejumis - labai patiko, įpakavimas nėra patogus, sunkiai gaunasi išspausti produktą iki galo, tačiau kiek mačiau parduotuvėje kaukės jau parduodamos buteliukuose. Nusipirksiu dar kartą.

O štai meilė po pirmo naudojimo - Biovax plaukų šampūnas, kvapas - Damaskinių rožių, idealiai tinka sausiems plaukams.



Natura Siberica vyrišką liniją mes pirkome dar Maskvoje, tačiau pastebėjau, kad Maximoje yra tokios pat priemonės su angliškais pavadinimais, tačiau neapsigaukite, ten parduodama Natura Siberika pagaminta Estijoje, sudėtis visai kitokia. Ką aš noriu labai trumpai pasakyti apie priemones, nes atsiliepimų aš taip ir neparašiau (apie plaukų šampūną ir dušo želę), patiko, nes tik rusai gali pagaminti dušo želę nuo pagirių.

Taip, taip, aš vis dar perku ir naudoju Korėjietiškas dantų pastas, keisti nenoriu. 

Garnier Neo dezodorantai nepatiko visiškai, išdžiuvo. Atrodo pilni, tačiau nesispaudžia. Dar vienas minusas - dažo drabužius, todėl keliauja tiesiai į šiukšlių dėžę




Dar viena "mast have " priemonė mano kosmetinėje - kremai nuo celiulito. Perfecta Express Slim kremas su šildomuoju efektu man patiko, būsiu Lenkijoje, būtinai nusipirksiu.

MIXA akių makiažo valiklis, patiko, nes mažiau riebus nei L'oreal, tačiau vistiek, L'oreal išlieka mano favotiru. Šiandien planuoju parašyti apie geriausius produktus, todėl būtent ten ir aptarsime skirtumus, pliusus ir minusus.

Aliejinis nagų lako valiklis - pradžioje patiko, nes labai gerai nuvalydavo laką, bet įpusėjus buteliuke liko tik aliejus, kuris nevalė lako visiškai, teko išmesti. Nerekomenduoju.

Nežinau ar aš jau rašiau apie Do not look at me Lush veido kaukę, tačiau parašysiu dar kartą. Tobula, labai patinka. Pasibaigus vienam Lush produktui, aš jau pradedu žiūrėti kokie Lush produktai pasibaigs kartu,  tam, kad tuščius įpakavimus iškeisti į naują Lush šviežią kaukę.

Stop Problem tonizuojantis losjonas su salicilo rūgštimi nuo spuogų jautriai odai, irgi pirkau Rusijoje, tačiau jeigu jus kečiate nuo spuogų, rekomenduoju įsidėmėti, nes priemonė tikrai gera. Be spirito sudėtyje.

Skincode drėkinamoji veido kaukė - gelio konsistencijos, labai malonaus kvapo, tačiau mano odai nelabai, man labiau patinka kreminės konsistencijos maitinamosios kaukės, gal jau toks sezonas, kad norisi riebesnių ir stipresnių veido kaukių.

Chi plaukų šilkas - patiko, pastoviai perku mažus buteliukus Lenkijoje, ten ir kainos geresnės ir atsibosti nespėja.

L'erbolario vyriškos linijos su bambukais dušo želė ir plaukų šampūnas viename. Tiesą sakant, tai labiau dušo želė, negu šampūnas, todėl vyrui nelabai. Tačiau kvapas tiesiog pasakiškas. Aplamai, labai smagu, kai galima išbandyti namuose priemonę, o toliau spręsti, patinka ar ne, pirkti ar ne.

Skinfood veido kaukė su sezamais - man labai patinka, gerai valo veido poras. Mano visos valomosios kaukės iš Lush jau pasibaigė, naujų pirkti negaliu, nes liko labai daug pabaigtukų, todėl pradžioje reikia pabaigti tai, ką turiu namuose.

COWSHED organinis lūpų balzamas, labai seniai gavau su lookfantastic beauty box'u. Nieko ypatingo, pasakysiu aš jums. Daugiau tikrai nepirkčiau.

L'occitane Pierre Kerme kūno kremas su jazminais iš Kalėdinės kolekcijos, kūno kremas tikrai geras, puikiai maitina odą, skaniai kvepia, bet jeigu pirkti, pirkčiau žalią variantą su rabarbarais.

HabaLado drėkinamojo losjono mėginukas, man nepatiko iš karto, naudojo mano vyras, sakė gerai drėkina veido odą, greitai susigeria, nekemša porų.

Mask Aide detox Diva - tobulos vienkartinės veido kaukės, rekomenduoju, tik nepirkite pigių variantų, jos nieko vertos. Užtenka išbandyti normalias tam, kad suprasti skirtumą.

Keune Vita Nutrition plaukų šampūno ir kondicioneriaus mėginukai - patinka, net labai. Aš turiu Keune plaukų plaukų linijos šampūną ir balzamą, tačiau šitie patinka mano plaukams labiau.

Balea maitinamoji veido kaukė, man patinka Balea veido kaukės, labai paprasta naudoti, poveikis yra, o kaina maža. Labai gaila, kad Lietuvoje nėra šių priemonių, nes visi Vokiečių blogeriai naudoja tik šias priemones (na arba man taip atrodo).

Planeta Organica valomoji veido kaukė - liko ant dugno, tačiau naudoti negaliu, nes pasibaigė galiojimo laikas. Kaukė visai nieko, tačiau be didelio susižavėjimo, Lush šviežios kaukės man patinka labiau.

OPI nagų dildė, net dildes reikia keisti, pirkau www.ebay,com visą rinkinuką, suprantu, kad jos nėra originalios, tačiau kokybė tikrai labai gera.

Tokios priemonės pasibaigė praeitą mėnesį, kitą mėnesį bus dar daugiau pabaigtukų, nes turiu stimulą pabaigti kelis Lush produktus, kurie yra ant dugno.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig