2016 m. sausio 8 d., penktadienis

The Balm of Your Hands makiažo paletė (pirmas įspūdis)


Dar vienas vakarykštis įrašas apie The Balm. Kas iš jūsų negirdėjo apie The Balm kosmetiką? Manau dauguma girdėjo, o iš tos daugumo didelis procentas žmonių turi ką nors, skaistalus, higlighterį arba šešėlių paletę. Aš ne išimtis, pirmą kartą pamačiau The Balm kosmetikos stendą gyvai Lenkijoje. Aš jums pasakysiu, visai kas kita, negu internetu, todėl svajojau ką nors išbandyti, na tiksliau ne ką nors, o Balm Jovi paletę, tačiau mano noras buvo išbandyti kaip įmanoma daugiau priemonių. The Balm Kalėdinėje kolekcijoj emes matome geidžiamiausių ir perkamiausių produktų paletę The Balm of Your Hands. Šiandien mano pirmas įspūdis ir spalvos, makiažą darysime kiek vėliau, ir manau kad tikrai ne vieną.



Gamintojo aprašymas:




Tegul jūsų veidas spindi stulbinančiu grožiu!
Ši svajonių paletė susideda iš visų laikų mėgiamiausių The Balm atspalvių, kurie puikiai tiks akims, veidui ir lūpoms:
  • Hot Mama blush
  • Instain Long Wear Blush (Argyle)
  • Cabanaboy Blush
  • Bahama Mama Bronzer
  • Insane Jane eyeshadow / the Shady Lady palette
  • Mischievous Marissa fr/ the Shady Lady palette
  • Sexy eyeshadow / Nude Tude Palette
  • Lead Zeppelin eyeshadow from Balm Jovi
  • Mary-Lou Manizer highlighter
  • Caramel cheek & lip cream
  • BalmGirls Mia Moore Lipstick
Kaina: 39,50 EUR


Įpakavimas:








Spalvos:








Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu kosmetikos paletes, pastoviai į keliones veždavau Urban Decay šešėlius, tačiau tiksliai žinau, kad dabar mano simpatijos The Balm pusėje. Čia viskas, ko reikia makiažui: šešėliai, sklaistalai, spindesio suteikianti priemonė, lūpų dažai ir lūpų balzamas, kurį galima naudoti kaip kreminius skaistalus. Man reikės tik kreminės pudros, antakių pieštuko, blakstienų tušo ir kelių šepetėlių. Viskas, daugiau nieko imti su savimi nereikia. Įsivaizduojate kiek veitos susitaipo? Galima pasiimti dar vieną porą aukštakulnių.
Na o jeigu šnekant apie šią tobulą, limituoto leidimo paletę, noriu pasakyti, kad tai unikali galimybė išbandyti geriausias ir garsiausias The Balm priemones, jos identiškos toms, kurios buvo įprastuose įpakavimuose. Nepakito nei spalvos, nei kokybė. Peržiūrėjau šia tema labai daug video filmukų rezultato ir palyginimų, nes tai mano pirmoji The Balm paletė, todėl kažkokių išvadų aš pati šitoje vietoje daryti negaliu. 
Noriu aptarti įpakavimą: be galo gražus ir stilingas, tokia paletę norisi pasiimti į rankas, net mano vyras pusė vakaro apžiūrinėjo. Kartonas labai kietas ir kokybiškas, paletė gerai atsidaro ir užsidaro. dar vienas pliusas - atskirai atsidaro lūpų dažų skyrius ir atskirai- šešėliai ir skaistalai. Paletė turi didelį ir patogų veidrodį. Na o dabar labai trumpai aptarsime priemones, kurios slepiasi paletėje:





  • Hot Mama blush - labai graži koralinės spalva su daug auksinės spalvos blizgučių. Labai dažnai lyginama su Nars Orgasm ir Sleek Rose Gold. Aš padarysiu palyginimą kiek vėliau. Tiesą, skaistalus galima naudoti kaip akių šešėlius, vat kur aš pažiūrėjau šį gudrų žingsnį, apie kurį pasakojau savo bloge.


  • Instain Long Wear Blush (Argyle) -matiniai šiltos rožinės spalvos Baby Doll (kaip aš sakau) skaistalai. Labai minkšta tekstūra, lengvai dengiasi ir lengvai tušuojasi, tačiau spalva labai pigmentuota, svarbu nepadauginti.

  • Cabanaboy Blush - bordo spalvos su shimeriu skaistalai, aš būtent tokios spalvos dar niekada neturėjau, tačiau su malonumu išbandysiu prie panašios spalvos lūpų dažų.


  • Bahama Mama Bronzer - garsiausias ir populiariausias bronzantas. Matinis, pakankamai tamsios spalvos, manau tinka kontūravimui, tačiau irgi, svarbu nepadauginti. Ant veido dar neišbandžiau, todėl pasakyti ką nors labai sunku, manau kiek vėliau aprašant makiažą aš pakomentuosiu kiekvieną priemonę dar kartą.




  • Insane Jane eyeshadow / the Shady Lady palette - manau tai gražiausias paletės atspalvis, tobulas sidabras su žalsvu tonu, nors paletėje atrodo visiškai kitaip. Aplamai noriu pasakyti, kad šešėlių pigmentacija nustebino gerąja to žodžio prasme.

  • Mischievous Marissa fr/ the Shady Lady palette - Auksiniai oranžinis atspalvis, perlamutrinis ir labai pigmentuotas.


  • Sexy eyeshadow / Nude Tude Palette - tamsiai bordo matinis atspalvis topų - topas. Nuostabi, pasakiškai graži spalva. Labai tinka vakariniams makiažams atlikti.

  • Lead Zeppelin eyeshadow from Balm Jovi - žalsvos spalvos šešėlis su auksinės spalvos blizgučiais, mačiau labai daug makiažų naudojant būtent šį atspalvį, atrodo labai gražiai.


  • Mary-Lou Manizer highlighter - garsiausias The Balm higlighteris, aš po pirmo bandymo supratau, kodėl jis visiems taip patinka. Labai minkštos tekstūros, pigmentuotas, puikiai perduoda atspalvį (geltonai-auksinės spalvos), gali būti naudojamas kaip spindesio suteikianti priemonę ir kaip šešėlį. 

  • Caramel cheek & lip cream - pamačius spalva paletėje aš nebuvau labai susižavėjusi, bet perskaičiau kitus blogerius ir supratau, kad spalva labai švelniai karamelinė, su šiltu oranžiniu neryškiu tonu. Ką mes darytumėm ne blogerių? Be atsiliepimų man tikrai būtų sunku pirkti ką nors internetu. Šnekant apie blizgį, galiu pasakyti, kad jis labai minkštas, gali būti naudojamas kaip kreminiai skaistalai ir lūpų dažai. aplamai, mane šį APPLES paletė labai sudomino.

  • BalmGirls Mia Moore Lipstick - paskutinis sąraše ryškiai raudonos spalvos lūpų dažas. Ji lygina su MAC Russian Red spalva, manau panašumu tikrai yra, tik šitas - kreminis, o Russian Red - matinis.
Dar porą žodžių noriu pasakyti apie pristatymą, po užsakymo gavau žinutę su DPD siuntos kodu, viskas labai tiksliai ir patogiai, paletė atvažiavo jau kitą dieną. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rekomenduoju susipažinti su The Balm kosmetika, aš likau labai patenkinta palete, jau skubu daryti makiažus ir rodyti jums, nes tokios paletės labai patogios pasiimti su savimi, čia yra viskas, ko tik gali prireikti bet kokios sunkumo makiažui atlikti.


PR sample

Pabaigiau žiūrime fimuką pristymą:









SHARE:

12 komentarų

  1. Aš theBalm "obuolių" palete labai labai gundausi - jei ne šį, tai kitą mėnesį būtinai įsigysiu, tiesiog jau galva svaigsta bežiūrint. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man irgi galva svaigsta, aš tiek viskuo noriu iš Balm, nes man labai patiko dizainas ir kokybė

      Panaikinti
  2. puiki paletė ir puikus straipsnis :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2016-01-08 19:17

    Labas, Aliona. As jau labai ilgai stebiu ir skaitau tavo blogus, ir labai susidomejau sampunais "Loshadinaja sila" gal esi bandziusi ar girdejusi kokius nors atsiliepimus? Aciu uz atsakima. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, malonu, kad skaitote, taip girdėjau, ne, nebandžiau, nes perkaičiau atsiliepimus, jie nėra labai jau geri, todėl už tokią kainą pirkti ir bandyti nesinori.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2016-01-10 13:53

      Aciu tau. :)

      Panaikinti
  4. Paletė atrodo tobula, tikrai!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laba diena,
    kaip atskirti originalią The Balm kosmetiką, nuo face? Kokie požymiai? Dėkoju už atsakymą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, tikrai www.ebay.com mačiau labai daug pigios The Balm kosmetikos iš Kinijos, tačiau kaip atskirti nežinau, tikriausiai pirkti iš patikimų parduotuvių ir atkreioti dėmesį kaip atrodo įpakavimas, nes dažniausiai kopijos pasimato per įpakavimimą

      Panaikinti
  6. Kur Lenkijoje matete The balm stenda?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig