2016 m. vasario 17 d., trečiadienis

Azijietiškas pedikiūras su Purederm Exfoliating Food Mask


Pagaliau aš namuose, bet tiksliai dar nežinau nuo ko pradėti, ar nuo mados naujienų, ar nuo drabužių dėrinukų, ar nuo atsiliepimų apie kosmetiką ir išbandytas priemones. Kaip jau supratote, kūno priežiūros priemonės nugalėjo ir mes su jumis pašnekėsime apie Azijietišką pedikiūrą. Aš jau labai seniai norėjau išbandyti šitą naujovę (bent jau mūsų rinkoje), tačiau vis nebuvo progos, aš taip ir neužsakiau šitos kojų kaukės iš www.ebay.com, pagaliau Purederm atėjo iki manęs (priemonių galima rasti Maximos parduotuvėse).

Taip atrodo įpakavimas:

Visos procedūros esmė:

įpakavime pora kojinių, jas reikia prakirpti, uždėti ant kojų ir išlaukti apie 60-90 minučių, toliau nuplauti kojas šiltu vandeniu. Po savaitės oda pradės luptis, o po gerų dviejų savaičių,  jūsų kojos bus labai švelnios, gražios lyg kūdikio.




Sudėtis:


Kojinės:



Mano nuomonė:

Aš skaičiau be galo daug skirtingų atsiliepimų, todėl norėjau išbandyti pati tam, kad sudaryti savo nuomonę. Atidarome įpakavimą, o viduje dvi kojinės iš pakankamai storo policilieno. Viduje - skystis, kuris kvepia ne itin maloniai, kiek supratau, sudėtyje yra rūgštis, tam, kad paspartinti reakciją. Kvapas - mėtos ir rūgštis, net gerklėje pradėjo piešti kai pauosčiau. Užsidėjus ant kojų, jaučiasi šaltukas, aš išsėdėjau visas 90 minučių, nors buvo labai didelis noras nusiimti kojines jau po 20 minučių. Nusiplovus kojas šiltu vandeniu, šaltukas niekur nedingo, visą dieną buvo toks jausmas, kad šąla kojos. O kitą dieną kojų oda pasidarė labai sausa, pradėjo žiauriai traukti. O po geros savaitės ir kelių vonios procedūrų kojų oda pradėjo luptis, na taip, kaip ir buvo žadėta. Dar po kelių dienų kojos buvo labai gražios ir švelnios. Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, rezultatas man patiko, tačiau visas procesas tikrai ne. Ar kartočiau - ne, geriau pasirinkčiau normalų pedikiūrą. Kai oda pradėjo luptis, vaizdas buvo tragiškas, savaime suprantama, tokios procedūros vasarą tikrai nedarysi, su tokiom kojom į pasimatymą neeisi ir negąsdinsi žmonių. Bet Azijiečiams patinka, skaičiau užsienio blogerių atsiliepimus, jiems irgi patiko, tiesą sakant, nelabai suprantu kodėl. Bet juk mes visi skirtingi, kiek žmonių, tiek ir nuomonių.

PR sample









SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2016-02-18 12:58

    serene do that one more time bc my heart rate up to 180 degrees heard singer hi thirty second break no more sip water be Nitric Storm needed okay your ego second set turn in turn out to be a Series A in out thirty-seconds case apart each yep into disuse slick bringing lots counterattacking Kenny equipment on body the beauty .

    http://masspmmusclegrowth.com/nitric-storm/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig