2016 m. vasario 12 d., penktadienis

Beautiful Brows pusiau permanentinis rinkinys antakiams ( Light Brown)




Aš pastoviau kariauju su savo antakiais, puikiai suprantu, kad antakiai - tai veido rėmas, tačiau atrasti tinkamą rėmo formą be galo sunku. Tai spalva ne ta, tai forma netinka veidui, tai gaunasi taip, kad vieną antakį išpešioji labiau, negu kitą. Pradėsime nuo to, kad aš iš prigimties turiu juodos spalvos plaukus ir akys, tačiau mes visi norime to, ko neturime. Dažniausiai aš nešioju lęšius pilkos spalvos ir jau senokai dažau savo plaukus šviesiai. O antakiai? Antakiai kai buvo juodos spalvos, taip ir liko, dažyti ir šviesinti jų nelabai eina, nes dažai dirgina veido odą, todėl aš naudoju šviesios spalvos antakių šešėlius, kurie kiek pašviesina jau esamą antakių spalvą. Šiandien mes su jumis aptarsime Beautiful Brown rinkinuką ir išsiaiškinsime, ar jis vertas dėmesio.







Gamintojo aprašymas:



Beautiful Brows Kit antakių priežiūros rinkinyje rasite visas reikalingas priemones, skirtas tobulai antakių formai susikurti bei išlaikyti. Profesionalūs, pusiau permanentiniai antakių šešėliai yra labai pigmentuoti, tepasi itin lengvai. Gali būti naudojami tiek ant antakių srityje esančios odos, tiek ant plaukų. Susikurkite tobulą antakių formą su Beautiful Brows Kit antakių priežiūros rinkiniu vos per kelias sekundes!
Beautiful Brows Kit antakių priežiūros rinkinį sudaro: Beautiful Brows Kit antakių priežiūros rinkinio privalumai:
• Atsparūs vandeniui
• Atsparūs prakaitui
• Netepantys,
• Nereikia koreguoti – šešėliai laikosi 24 valandas.
Beautiful Brows Kit antakių priežiūros rinkinį sudaro:
• Antakių šešėliai,
• Trys antakių formos,
• Dvipusis teptukas,
• Antakių formą išryškinantys šešėliai,
• Antakių formą išryškinančių šešėlių teptukas,
• Paminkštintas pincetas,
• Didinamasis veidrodis

Kaina: 41 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Spalvų pasirinkimas:





Įpakavimas:
















Rezultatas:

Taip atrodo mano antakiai




O čia panaudojus Beautiful Brows šešėlius ir higlighterį



Mano nuomonė:

Ką aš noriu iš karto pasakyti, smagu, kad visos priemonės antakiams yra vienoje vietoje, dar geriau, kad ir šešėliai ir higlighteris išsitraukia, jeigu reikia, galima su savimi pasiimti tik šešėlius ir teptuką. Man labai patiko rinkinyje esantis pincetas, jis leidžia pašalinti net labai plonus ir vos matomus plaukelius, padidinamasis veidrodis irgi pliusas. Aš pastoviai kur nors važiuojant imu visas priemones antakiams, nes jie atauga pačiu netinkamu momentu, per naktį. Juokauju, bet man atrodo tai grynoji tiesa. Beautiful Brow rinkinuke yra trafaretai antakiams, dauguma sako, kad antakiai turi būti pritaikyti pagal veido formą ir kiekvienam savo, tačiau patikrinti antakio ilgį, linkio vietą ir plotį naudojant trafaretus tikrai galima. Nežinau kaip jums tačiau man visada gaunasi vienas antakis storesnis, kitas plonesnis. Gal namuose apšvietimas toks, gal aš matau taip, tačiau su trafaretais problemų buvo mažiau. 
Dabar labai madingi Instagram'iniai antakiai, tačiau jie atrodo tikrai ne natūraliai. Taip, aš esu grožio blogeris ir galiu gerą valandą praleisti prie antakių einant į renginį, panaudojant maskuoklį, higlighterį, geli, kelių spalvų šešėlius ir pan, tačiau kiekvienai dienai net aš nesu pasiruošusi skirti antakiams tiek laiko, todėl šešėliai labai gera išeitis. Kodėl ne pieštukas? Nes su pieštuku forma gaunasi labai jau nenatūrali, šešėliai leidžia turėti kiek natūralesnius antakius. 
Šnekant apie Beautiful Brows atspalvius, galiu pasakyti, kad jų net keturi, man labiau patiko Light Brown, nes jeigu pasiimti atspalvį vos tamsesnį, gausime ryškiai juodos spalvos antakius (čia mano atveju), o šita spalva tinka šiltoms blondinėms, nes šiltas tonas vis gi yra, jeigu reikia šviesių, tačiau šalto atspalvio tono, rekomenduoju pilką spalvą sumaišyti su šita. O jeigu naudoti tik pilką spalvą? Patikėkite, aš bandžiau, atrodo labai nenatūraliai, o dar blogiau, labai sendina. Kiek šiltesnis antakių tonas jaunina veidą ir suteikia gaivumo, svarbu, kad jis nebūtų visiškai oranžinis. Kaip aš jau sakiau, mano plaukų spalva jau šilta, todėl spalva gal vienu tonu šiltesnė, negu reikia, tačiau atrodo tikrai gerai, o svarbiausiai, pašviesina mano turimą juodą spalvą. Šešėlis išsilaiko visą dieną, nusivalo labai gerai ir lengvai. Šviesios spalvos šešėlis perlamutrinis, neturi didelių blizgučių, vizualiai pakelia antakį, tačiau nesuteikia 'šlapio' blizgesio efekto.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinat, mano antakiai nėra tobuli, aš dar bandau koreguoti jų formą, tačiau labai džiaugiuosi atradus šį Beautiful Brows rinkinuką, nes tai vos ne vienintelis antakių šešėlis, kuris vizualiai pašviesina mano antakių spalvą be dažymo.

PR sample

























SHARE:

9 komentarai

  1. Nežinau ką pasidarei, bet tu čia labai jaunai atrodai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, gal man labiau tinka šilti plaukų ir antakių atspalviai. Visada bijojau tokių, o dabar pati žiūriu į nuotraukas ir suprantu, kad gerai.

      Panaikinti
    2. Taip! šilti atspalviai daug geriau atrodo! ;)

      Panaikinti
  2. Beautiful Brows turi 5 atspalvius: black, chocolate, dark brown, light brown ir slate :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nežinau, bet man nėra laiko kasryt stovėti prieš veidrodį ir puoselėti antakių grožį. Tokiu atveju man geriausias pasirinkimas būtų permanentinis makiazas, kuris dabar pakankamai ištobulintas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nežinau, bet man nėra laiko kasryt stovėti prieš veidrodį ir puoselėti antakių grožį. Tokiu atveju man geriausias pasirinkimas būtų permanentinis makiazas, kuris dabar pakankamai ištobulintas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. permanentinis makiazas


    Aplankykite InkFairy – Jums pasiūlysime profesionalius permanentinio makiažo bei odos priežiūros sprendimus, kurie padės Jums atrodyti dar nuostabiau be jokio makiažo! Užeikite pas mus ir pamatykite Jums skirtus pasiūlymus.


    https://www.inkfairy.lt/permanentinio-makiazo-istorija

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gerai padarytas profesionalus permanentinis makiažas yra stebuklas, kuris sutaupo daug laiko, nervų ir duoda pasitikėjimo savimi! :) Super tikrai atradimas:)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig