2016 m. vasario 12 d., penktadienis

Wish List (Spring 2016)



Kaip aš vakar ir žadėjau, šiandien prisėdau prie norų sąrašo. Pavasarį išleido tiek naujų kolekcijų, kad net sunku suprasti ką ir kur pirkti, todėl reikia susisteminti savo norus. Tai padeda suprasti ko reikia, o ką tikrai nepirksiu, plius taupo laiką ir pinigus. Nes  į Lush parduotuvę aš einu jau su tiksliu sąrašu, nes kitaip pasiduodu emocijoms ir išlaidžiu žymiai daugiau pinigų, nei buvo suplanuota. dar vienas geras ir patikrintas metodas - eiti į parduotuvę su ribota pinigų suma, tada net turint didelį norą nusipirkti, teks galvoti ir vertinti blaiviai.




Aš noriu pradėti nuo plaukų priežiūros priemonių, mano plaukai įsimylėjau Davines priemones. Pirmadienį parodysiu naujienas, tačiau galiu atskleisti paslaptį jau dabar, gavau Oi pienelį ir Love šampūną (kuris švelnina ir tiesina plaukus), nežinau nuo kuriuos priemonės,nes vakar išbandžiau abi,  tačiau mano plaukai išsitiesino tobulai, jie nepriklausomai nuo oro sąlygų (lietus su sniegu) išsilaikė labai gerai, todėl noriu:

Love plaukų balzamas



Love tiesinamasis pienelis plaukams




Ir galiausiai Violetinės spalvos šampūną ir plaukų kaukę iš Davines Alchemic linijos


Man taip ir nepavyko nusipirkti GHD Platinum tiesintuvo per Kalėdas, tiesiog gavosi taip, kaip gavosi, todėl taupau iki šiol,  sena svajonė manęs nepalieka


Iš veido priežiūros priemonių nori pilno įpakavimo (nes gavau mėginuką) Kiehl's dieninio  koncentrato, man jis nerealiai patiko. Pasakiškas kvapas, maloni tekstūra, greitai susigeria ir atgaivina veido odą. Kas galėtų pagalvoti, kad aš aliejų naudosiu dienai. Manau niekas, bet labai patiko. Vakarinis koncentras Kiehl's pardavimų hitas, bet dieninis man patinka žymiai labiau.



Turiu nuostabų Glam Glow veido prausiklį, tačiau vis dar svajoju apie Glam Glow klasikinę veido kaukę



Tikriausiai matėte bloge, kad turėjau be galo daug SkinCode mėginukų, labiausiai patiko Anti-age paakių serumas, tikrai nusipirksiu pilną buteliuką




dar viena mano mėgstama parduotuvė Lush, čia sąrašas jau ilgesnis, nes nusprendžiau sutaupyti todėl šį kartą kiek trumpiau:
Naują dušo želę išbandyti labai noriu 



Kitą kartą vietoje masažinės plytelės Pearl nusipirksiu Ro's Argan, toks pat nuostabus rožių kvapas




Dar vienas Lush veido prausiklis norų sąraše:


Artėja pavasaris, todėl pats laikas susirūpinti savo kūnu, girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie PUPA 


Noriu papildyti savo L'erbolario Camelia kolekcija vonios putomis ir kūno kremu




Na ir pereiname prie dekoratyvinės kosmetikos:


Iš PUPA pavasario kolekcijos labai noriu lūpų dažų, akių šešėlių ir rožinės spalvos burbuliukų-skaistalų


Na kiek jau viskuo galima norėti? O aš vistiek noriu, labai noriu nusipirkti PUPA pudrą, man padarė makiažą naudojant būtent ją, tobulas rezultatas, labai patiko.


Labai noriu Chanel skaistalų iš naujos pavasario kolekcijos, mačiau jau parduotuvėje, atrodo išties tobulai, o svarbiausia, spalvas galima maišyti.


The Balm paletės tai kažkas tobulo, paskutiniu menentu naudoju tik jas, čia yra viskas, ko reikia makiažui, reikia tik kreminės pudros ir priemonės antakiams, viskas. Kokybė nereali, o spalvos suderintos taip, kad būtų galima padaryti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažą. Mano norų sąraše The Balm Jovi paletė.


Na ir pabaigiau Make UP Store skaistalus ir akių šešėlius iš naujos Vestuvinės kolekcijos, tokiam grožiui neįmanoma atsispirti.


PS. vos neužmiršau nagų lakų:


Nauja ANNy nagų lakų kolekcija atrodo įspūdingai, bet man labiausiai patiko rožinis, chaki ir maži blizgučiais. Čia vadinasi taip "gimtadienis ant tavo pirštu galiuku"


Toks mano sumažintas norų sąrašas, puikiai suprantu, kad viskuo nusipirkti neįmanoma, dar tiksliau, kad  net sunaudoti viskuo neįmanoma, todėl jau sumažinau savo norus ir bandysiu taupyti GHD tiesintuvui, nes jo tikrai reikia mano plaukas, manau net žymiai labiau, nei kūno kremo ar dar vieno lūpų dažo.

Manau ryto papasakosiu apie drabužius ir aksesuarus, kurių mirtinai reikia naujam pavasario sezonui.






























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig