2016 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.02.04


Jau prasidėjo mados savaitės, todėl aš nusprendžiau, kad šį kartą Beauty Talk rubrikai turi paieškoti labai stilingo paveiskliuko. Tiesą sakant, vos neužmiršau, kad iki Valentino dienos liko vos dešimt dienų, todėl pats laikas ruoštis ir puoštis. Mes su blogeriai jau pasitinkame pavasarį, lakuojame nagus rožiniais lakais ir išbandome naujus lūpų dažus, bei plaukų atstatančias priemones. Kviečiu skaityti geriausius blogerių įrašus ir kartu ruoštis pavasariui.



Kam dar žiema ir paltas, o Maženai jau saulė, geras oras ir nuostabus Dubajus. Kviečiu peržiūrėti jos video, man labai patiko.


O kodėl vietoje nuobodaus palto nepasirinkti rožinių kailinių? Sakote, reikia išmokti juos derinti? Tiesiog reikia mokytis iš geriausių.


Apie Copenhagen Fashion week dalyvius ir planuojamas pristatyti kolekcijas galima perskaityti Enrikos bloge, vakar jau mačiau jos Instagram puslapyje video iš kolekcijų pristatymo.



Logiška, kad mūsų nuotraukos greičiausiai atsiduria Instagram, negu bloge, todėl Sandra kviečia jus pamėgsti jos profilį.


Žiūriu į Karolinos nuotrauką, septyni dalykai kurie jai pakelia nuotrauka stebuklingai pakelia nuotaiką ir man. ANNY, Beyu, The Balm, Davines, Make Up Factory, wow, kiek turime daug bendro. Tik žurnalams ir knygoms aš neturiu visiškai laiko, o gaila.






Pagaliau po atostogų grįžo Modesta, jos bloge jūsų laukia naujas atsiliepimas apie Sante dušo želę. O aš iš savo pusės reikalauju daugiau kelionės nuotraukų bloge.


Patikėkite, aš labai ilgai žiūrėjau į Lush dantų miltukus, net klausiau draugės kaip naudoti, o tokio stebuklo aš dar nesu mačiusi. Tai Tailandietiška dantų pasta su anglimi, atrodo labai jau įdomiai.


Dar vienas labai įdomus ir nematytas Tailandietiškas kremas nuo skausmo Kotrynos bloge, o aš jau laukiu galimybės pasimatyti su ja, labai pasiilgau.



Nepatikėsite, Lush'manija ne tik man, bet ir mano draugei Mildai. Man atrodo mums su tavimi reikia susitikinėti būtent Lush parduotuvėje, leisti ten laiką, bandyti produktus ir gerti kavą. Jos bloge atsiliepimas apie Lush Jersey Bounce šampūną








Judita jau ruošiasi pavasariu ir lakuoja nagus ryškiai rožiniu atspalviu. Tiesą sakant, ant mano nagų irgi pavasaris, tik kiek kitos spalvos.


Nors jau žiema eina į pabaigą, Juodosios plunksnos bloge visos blogerės pasakoja apie savo mėgstamus nagų lakus, taip pat ir aš. Žiūrime nuotraukos, ačiū už nuostabų įrašą.




Pavasaris tiesiog neįmanomas be naujųjų lūpų dažų. Eva pasakoja apie tobulų atspalvių MISS PUPA "Velvet Matt" lūpų dažus. Paskutinis atspalvis man patiko labiausiai, tobula spalva pasitikti pavasarį.


Ačiū labai už atsiliepimą apie L'oreal repair concentrate priemonę. Aš labai ilgai žiūrėjau į šias priemones, tačiau išbandyti taip rankos ir nedaėjo, dabar tikrai bus proga įvertinti pačiai.


Niekada negirdėjau apie Miss Lily grožio dėžutes, aš manau kosmetikos priemonės tikrai labai fainos ir vertos dėmesio. Labai lauksiu atsiliepimo apie Dr. Organic, tai įdomiausias šios dėžutės produktas, bent jau man. Daugiau nuotraukų Gėlėtos kosmetinės bloge


Pasakiškai graži nauja Indrės akių šešėlių paletė, o dar gražesni makiažai.



Salomėjos bloge atsiliepimas apie Artdeco Satr Glam akių pavedimą, mano jau seniai guli stalčiuje, nes tokių pavedimų naudojimo laikas labai trumpas, tik per Kalėdas ir šventes. Atrodo tikrai labai fainai, tačiau man irgi dirgina akis (aš rašiau apie jį, kai dar pastoviai lęšių nenešiojau), ir kiekvienai dienai tikrai netinka. PS. Salomėja, tavo nagų lakas tobulos spalvos.


Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

1 komentaras

  1. Tikrai smagi rubrika! Įdomu paskaityti kitų blogerių įrašus:))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig