2016 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

L'ERBOLARIO CAMELIA Purškiamas kvapusis vanduo



Man sunkiausiai rašyti atsiliepimus apie kvepalus, kodėl? Nes man kvapas, tai nėra tik kvepalų natos, tai asociacijos, nuotaikos ir jūsų sielos išraiška. Todėl pasakoti apie juos be galo sunku, su didele meile ir susidomėjimu skaitai Minervos  blogą, deja pati kaip rašyti negaliu, tiesiog taip nemoku. Bet šiandien vistiek kelis žodžius noriu papasakoti apie Itališkus L'erbolario Camelia  kvepalus.







Gamintojo aprašymas:





Subtilios kamelijų natos, kvapiųjų kanarių ir ambros šiluma, susiliejusios su egzotiškai aštroka tongapupių esencija, atskleidžia harmoningą ir viliojantį unikalaus aromato prigimtį... Jausmas, lyg dėvėtumėte pačią emociją. Natos: kamelijų, kvapiųjų kanarių, tongapupių, ambros.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 26,50 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Aš labiau mėgstu Itališkus kvepalų gamintojus, negu Prancūziškus. Ir tegul kvepalų žinovai teigia,  kad tikrasis šampanas ir kvepalai gaminami Prancūzijoje, aš 'už' saldžius ir jausmingus jazminus, kamelijas ir medų ir ambrą kvepalų sudėtyje, būtent tokie kvepalai gaminami Saulėtoje Italijoje. L'erbolario lentynoje galima rasti ne vienos rūšies kvepalų buteliukus, mano pasirinkimas - Kamelijos. Smagu, kad galima rasti mėgstamo kvapo visą liniją, ir kūno kremą, dezodorantą, muilą ir t.t. Dar vienas dalykas - be galo gražus buteliukas, baltas ir labai stilingas. Pagrindinės kvepalų natos - kamelija ir ambra, būtent todėl kvapas toks šiltas, seksualus, skamba arčiau kūno ir laikosi labai gerai. Aš ant rankos kvapą jaučiu labai ilgai, apie geras keturias valandas, o ant plaukų - dar kitą dieną. Ar rekomenduoju? Jeigu jums patinka Italija, jausmingi ir seksualus kvapai, stilingi įpakavimai ir L'erbolario kosmetika, tikrai rekomenduoju. Tai gali būti nuostabi dovana Valentino dienai.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig