2016 m. vasario 5 d., penktadienis

Davines OI/OIL - plaukus gražinantis aliejus


Labas rytas, mano brangieji, šiandien atsikėliau labai geros nuotaikos, nes jaučiu pavasarį. Tiesiog šiandien vakare Polhem SS'16 pristatymas, tai puiki proga susitikti su blogeriais, gerai praleisti laiką ir susipažinti su naujienomis. O kol kas aš noriu jums papasakoti apie Davines plaukų aliejuką. Aš jau pasakojau, kad su Davines mano pažintis ne buvo lengva, pradžioje gavau kelis šampūno ir balzamo mėginukus, fui, kaip nepatiko. Tačiau pradėjau skaityti gerus atsiliepimus inernete ir nusprendžiau duoti priemonėms dar vieną galimybę. Ačiū labai www.inhair.lt merginoms, kurios išklausinėjo mano pageidavimų ir padėjo išsirinkti tai, kas tinka būtent mano plaukams. Jau naudoju priemones apie 3 savaites, ir galiu šnekėti apie pirmus rezultatus.






Davines OI/OIL - plaukus gražinantis aliejus yra visapusiškai veikianti priemonė – gydo, maitina plaukus, apsaugo juos nuo oksidantų, laisvųjų radikalų, neigiamo karščio bei aplinkos poveikio, sutrumpina plaukų džiovinimo laiką. Naudojant šį aliejų plaukai įgauna natūralaus spindesio, tampa lengviau iššukuojami ir formuojami, nesigarbanoja. 

Naudojimas: siekiant, kad plaukai nesigarbanotų, tolygiai paskirstyti 2-3 kartus išspaustą aliejų ant drėgnų plaukų (ant plauko ir jo galiukų), leisti jiems išdžiūti. Kad plaukai žvilgėtų ir būtų minkšti, paskirstyti apytiksliai 2-3 kartus išspaustą aliejų ant sausų plaukų. Tepamo aliejaus kiekis priklauso nuo plaukų tipo. Jei plaukai ploni, užteks 1 karto, jei vidutinio storumo arba tankūs, reiktų 2 ar 3 kartų. Jei būtina, naudoti daugiau.

Kaina: 17 EUR

Talpa: 50 ml.

Kur pirkti: www.inhair.lt

Sudėtis:



Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš tikriausiai pradėsiu nuo mano plaukų būklės: sausi, pažeisti, dažyti, balinti, pučiasi. Noras: šilkiniai, tiesūs ir gražus. Aš pradėjau pasakojimą apie Davinės produktus nuo aliejaus, tačiau noriu dar kartą pasakyti, naudoju visas priemones kartu. Turiu Oi plaukų šampūną ir balzamą, o taip pat Nourishing plaukų kaukę. 
Mano vonioje labai daug skirtingų aliejų: nuo Matrix, O'right ir Sachajuan iki mass market - Dove, L'oreal ir pan. Todėl kas kaip ne aš galiu vertinti plaukų aliejus, juk be jų nepraeina ne vienas plaukų plovimas. Mano plaukai sausi, todėl nepanaudojus balzamo arba aliejaus jų iššukuoti visiškai neįmanoma. Davines Oi aliejaus konsistencija tiršta (tirštesnė negu Kerastase, bet kiek lengvesne negu Matrix Biolage Oil Wonders MuruMuru), susigeria akimirksniu, vizualiai gražina plaukus, gerai maitina galiukus, švelnina, neleidžia mano sausam plaukus pūstis, sumažina garbanojimosi efektą, neriebina. Aš nebijau kad plaukai taps riebiais, todėl 3-4 kartus paspaudžiu ant dozatoriaus ir perbraukiu per šlapius plaukus, džiovinu, o baigiant šukuoti pereinu su vienu lašeliu aliejaus per plaukų galiukus.
 Aš, tiesą sakant, nelabai tikiu, kad bet koks aliejus gali išgydyti plaukus, tai tik vizualinis efektas. Plaukams vien aliejaus tikrai per mažai, turi būti naudojamas 'teisingas' plaukų dažymas (laikantis technologijos) ir visapusiška plaukų priežiūra. 
Negaliu nepasakyti apie Davines Oi stilingus įpakavimus, taip pat labai saldų kvapą, kuris arba patinka, arba ne. Parduotuvėje man kvapas patiko be galo, bet namuose Noirishing plaukų kaukė kvepia skaniau. Tačiau tai tikrai nesumažina Oi plaukų linijos teigiamo poveikio mano plaukams. Po visos linijos naudojimo mano plauki tiesesni, glotnesni, gražiau blizga ir lengviau šukuojami.  Ar rekomenduoju išbandyti? Tikrai taip, bet rekomenduoju pasikonsultuoti ir išsirinkti tai, kas tinka būtent jums. Gal tai bus Oi pienelis , o gal MINU serumas dažytiems plaukams? Viskas priklauso tik nuo jūsų plaukų būklės ir asmeninių pageidavimų.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig