2016 m. vasario 5 d., penktadienis

Make Up Factory naujienos


Aš gavau be galo daug Make Up Factory naujienų testavimui, ir akių pieštukus ir akių pavedimus. Tai bus puiki proga pagaliau išmokti lygiai pravesti akių liniją. Ir tai dar programa minimum, maksimum kuo noriu, tai išmokti modeliuoti akis pravedimo pagalba. Šiandien mes labai trumpai (daugiau nuotraukų, negu mano pasakojimų) apžvelgsime naujienas parduotuvėje ir mato turimus atspalvius, o sekmadienį (nes važiuoju į svečius) darysime makiažą naudojant būtent Make Up Factory kreminius pieštukus ir akių pavedimą juodos spalvos.



Naujienos parduotuvėje:

Centrinėje Ktistianoje aš pamačiau stendą su naujienos. Tai naujų atspalvių Strip akių šešėliai, akių pavedimai (kreminės tekstūros) ir kreminiai akių šešėliai.








Make Up Factory eye color stick - kreminiai akių šešėliai. Galiu pasakyti nuo savęs, tokie šešėliai mano mėgstamiausi, nes juos naudoti labai lengva. Vienas, du ir makiažas yra. Taip pat tokius šešėlius galima naudoti vietoje kreminio higlighterio. Nuotraukoje aš specialiai ištušuoju priemonę ir parodau jos galimybes.









Make Up Factory Dramatic Cream Eye Liner. Aš pastoviai sakau, kad mano rankos tikriausiai auga ne iš tos vietos, nes aš niekai negaliu lygiai pravesti akių pravedimo, apie akių modeliavimą jau net nėra ką sakyti. Tačiau, man žymiai patogiau ir lengviau naudoti kreminius akių pavedimus. Turėjau Inglot, tačiau jis labai greitai išdžiuvo, todėl tikrai nerekomenduoju. Make Up factory akių pavedimų paletė tikrai labai didelė, spalvos tiks įvairiam skoniui ir progai. Mano kolekcijoje juoda klasikinė, pilka ir pilkai mėlyna. Tokios spalvos mano mėgstamiausios, aš naudoju antakių šepetėlį linijai pravesti, tada gaunasi labai lengvai ir gražiai. Sekmadienį parodysiu rezultatą, o kol kas žiūrime atspalvius.







Darant nuotraukas aš pastebėjau, kad akių pavedimą galima naudoti kaip kreminius, tamsių atspalvių akių šešėlius. Tą būdą mes irgi išbandysime ir įvertinsime, o kol kas noriu pasakyti, kad mano favoritas - Sapphire blue spalva, tokios gražios niekur nemačiau. tobula prie šviesios spalvos akių ir prie mano pilkos spalvos lęšių.







Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad naujienų reikia ieškoti Kristianos ir Kosmada parduotuvėse, rekomenduoju išbandyti kreminius akių šešėlius, juos galima naudoti keliais būdais, plius sutaupyti laiko darant makiažą, o apie akių pavedimą siūlau pagalvoti, nes atspalvių tikrai labai daug. Net jeigu jus, kaip ir aš, negalite pravesti lygios linijos, rekomenduoju pasirinkti švelnesnius ir šviesesnius atspalvius, taip klaidos nesimatys, o visas kalidas ir netikslumus, kaip savo mano draugė vizažistė Vidaja, gali paslėpti geras blakstienų tušas. 

Būkite gražios, juk pavasaris jau ne už kalnų. Tai pats metas atsinaujinti ir daugiau laiko skirti savo grožiui.

PR sample
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig