2016 m. vasario 5 d., penktadienis

Polhem SS'16





Šiandien jau tikrai buvo pavasaris, nes Polhem pristatė pavasario kolekcijas. Pradėsime nuo pat pradžios, šiandien dieną skubėjau į Make up Store makiažą ir antakių pamokėlę, o vėliau į renginį. Apie makiažą parašysiu rytoj, nes reikia gerai susikaupti, antakiai labai svarbi tema, o vakarui siūlau daugiau nuotraukų negu teksto, naujas akinių kolekcijas, New Yorker žadėtas rankines ir pavasario drabužių kolekcijas.





Kaip senais gerais laikais, iš karto po renginio tvarkau nuotraukas ir rašau įrašą bloge. Jau seniai taip nedariau, nes renginių daug, tačiau juk pavasaris. Pavasaris atėjo šiandien pas mane, noriu, kad jis greičiau ateitų ir pas jus.

Polhem pastoviai pristato vardinių akinių kolekcijas: Dior, Marc Jacobs, jimmy Choo, Fendi ir labai daug kitų...


Aš kai tik pamačiau Tamaris batų kolekcijas, nusprendžiau kad pirksiu šiuos geltonus gražuolius, jie atrodo tiesiog nuostabiai. 



O štai ir žadėtos, labai gražios New Yorer rankinės, jau mačiau parduotuvėje, todėl skubėkite, nes toks grožis ilgai parduotuvėje neišgulės.


Šiais metais New Yorker kolekcija labai graži, aš jau mačiau kolekciją parduotuvėje, įsidėmėjau labai daug spalvotų, juodų ir džinsinių drabužių. Ko tiksliai noriu: džinsinės suknelės, naujo velvetinio sijono ir spalvotos ilgos suknelės, alia boho style.




Aš jau labai greitai papasakosiu Jums apie Oriflame naujienas, mano nuotraukos jau padarytos, todėl jau greitai, labai greitai...









Mes su Absentta ir nauji akiniai, mano iš Jimmy Choo


O kiek gražus šiais metais Fendi akiniai, tai kažkas tarp Fendi klasikos ir Gucci flora kolekcijos, atrodo tikrai tobulai


Na ir mano mėgstamiausi Marc Jabobs, tai išskirtinio dizaino akiniai, tiek, kas nori išsiskirti iš minios.





Kristar Design lietpalčiai, šį pavasarį dar daugiau spalvų. Kokio norėčiau? Mėlyno..





Negaliu patikėti, kaip anksčiau galėjau gyventi be InvisiBobble gumičių. Kartais manęs draugai klausia, nieko, kad tu apsirengusi juodai, o gumitė ryškiai rožinė? Manau nieko, nes tai tobulos gimitės kuriuos nevelia mano plaukų, su jais galima ir sportuoti, ir miegoti, ir eiti dušą. Žodžiu, bet kur, ir bet kada.


Batiste plaukų šampūnas guli mano rankinėje, nežinia, kaip gali pasibaigti diena, tačiau šviežių ir gražių plaukų gali prireikti. Aš naudoju šampūną skirtą blondinėms, nes jis pašviesina mano ataugusias šaknis.



Tokios buvo naujienos, laukiame kolekcijų parduotuvėje, o dar labiau, bent jau aš, laukiame pavasario.



































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig