2016 m. vasario 6 d., šeštadienis

Vegetariški pusryčiai su Yosa ir Rebel Kitchen






Labas rytas, mano brangieji, šiandien kelis žodžius noriu pasakyti apie sveikus pusryčius. Ne, ne taip, kad aš staiga prieš pavasarį pradėjau sveikiau maitintis, ir esmė ne tame, kad aš per naktį tapau vegane ar vegetare. Viskas labai paprasta, gavau testavimui sveiko maisto avižų užkandėles, šokoladinį kokosų pieną ir granola Visi produktai tinka veganams ir vegetarams. Viską jau spėjome pratestuoti, todėl šiandien nuotraukos ir mano nuomonė.






Yosa - tai sveikas ir skanus avižų užkandis, kuris tinka veganams ir vegetarams. Užkandis praturtintas probiotikais, gerina virškinimą ir  suteikia energijos.

Yosa tinka visiems, nes visi produktai:

• yra 100% augalinės kilmės, be pieno  ir be laktozės
•labai mažas mažas glitimo kiekis / be glitimo
• probiotikai
• be konservantų



Vaikiškas "Rebel kitchen" kokosų pieno gėrimas su kakava. Sveikas, maistingas, nepaprastai gardus,  be cukraus, tinkamas veganams ir vegetarams.


Granola tai skrudinti dribsniai su priedais. Rude Health Granola  tai sveikas pusryčių užkandis su riešutais ir medumi.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad paragauti nematytų produktų buvo labai smagu, skoniai kiek neįprasti, tačiau aš puikiai suvokiu, kad yra be galo daug veganų ir vegetarų, kuriems mano informacija yra būtina. O tieks, kas dar dvejoja, galiu pasakyti, kad sotumo jausmą po vieno Yosa užkandžio su granola turiu puse dienos. Tai labai smagu, juk greitai pavasaris, pagaliau reikia pradėti rūpintis savo figūra.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig