2016 m. vasario 6 d., šeštadienis

Make Up Store antakių pamokėlė ir makiažas




Vakar iš pat ryto aš jau skubėjau į antakių pamokėlę pas Aistę, į Make Up Store parduotuvę PC Ozas. Antakiai niekada nebuvo mano stiprioji vieta, tai forma buvo ne tokia, kokios reikėjo, tai su spalva buvo problemos, tai atrodo negražiai. Todėl tik gavus pasiūlymą, aš skubėjau net labai.







Aš pirmą kartą buvau šitoje Make Up Store parduotuvėje, todėl aš padariau daugiau nuotraukų. Virtualus turas, nes tiek naujienų aš jau seniai nemačiau, o gal tiesiog labai seniai buvau Make Up Store parduotuvėje.





Naujieji kreminiai akių šešėliai: spalvos Peach ir Denim, aš labai drąsiai galėčiau Peach spalvą naudoti kaip kreminį higlighterį.



O štai 3-jų spalvų šešėliai, mano mėgstamiausia spalva antra: bordo, šampano ir šviesi matinė. Man atrodo tobulas variantas tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. Tiesą sakant, Make Up Store vienos spalvos šešėliai tokie dideli, kad savo mėgstamą spalvą Cosmopolitan aš naudoju kaip skaistalus, atrodo tikrai tobulai, bloge jau yra nuotraukos.



Tikriausiai aš labai seniai nebuvau parduotuvėje, tačiau naujienų tikrai daug. Naujos birios HD pudros, kreminiai maskuokliai, maskavimo priemonės ir daug, daug viskuo. Mes pasistengėme kaip įmanoma daugiau naujų produktų panaudoti mano makiažui.

Make up Store tai ne tik gera kokybė, bet ir be galo gražus įpakavimas. Niekada nemačiau, kad ant lūpų blizgio teptuko būtų parašytas kompanijos logo. 


Man labai patiko nauja bronzinė pudra su spindesio efektu, spalva Giraffe



Pereiname prie antakių. Vizažistė Aistė Make Up Store specialistė, būtent ji darys man makiažą ir su ja mes šnekėsime apie antakius.
Svarbiausia yra antakių forma, kol mes bandome aptarti mano ir sutvarkyti ją, aš bandau užduoti man rūpimus klausimus.

Pradėjome nuo atrankų tendencijų. 
Šį sezoną madingi gražūs, tvarkingi 3D antakiai. Kas yra tas 3D? Tai antakių formavimas skirtingų spalvų šešėliais, nuo tamsios iki labai šviesios. Pats aukščiausias antakių taškas turi būti tamsiausias, galiukas irgi gali būti tamsesnės spalvos, o antakio pradžia turi būti šviesi ir labai gražiai išsklaidyta. 
Grįžtame prie formos, antakių forma turi būti parinkta pagal veido formą. Jau nebemadingi labai taisyklingos formos, pagal trafaretą nupiešti antakiai. Antakiai - tai veido rėmas, tai jūsų išskirtinumas, todėl jų forma turi būti parinkta specialiai jums.

 Mano pagrindinis klausimas, ar galima tvarkyti antakius pačiai? Savaime suprantama, kad galima, tačiau antakių forma turi pasirūpinti profesionalas. 

Šnekant apie privalomas priemonės antakiams, tai: pincetas, šukos, 3-jų spalvų šešėliai, maskavimo priemonė (kuri paryškina antakio formą ir vizualiai pakelia antakį), fiksavimo priemonė (tai gali būti ir vaškas ir gelis).

Kokios spalvos turi būti antakiai? Pagrindinė antakių taisyklė - 2 tonais šviesesnė arba tamsesnė spalva negu jūsų turima plaukų spalva. O ką gi daryti blondinėms? Blondinėms galioja kita taisyklė - šaltos spalvos blondinės pasirenka pilkus antakių šešėlius, o šiltų atspalvių blondinės - švelniai rudus atspalvius.


Make Up Store antakių paletės 3- jų atspalvių, būtent tokios priemonės teikia tobuliems antakiams. Bet pradžioje lygus veido tonas su Make Up Store Cream To Powder, spalva Pistachio. Man labai patiko pudros tekstūra, pakankamai lengva, tačiau maskuoja super gerai, suteikia matiškumo, tačiau nesausina ir neparyškina šerpetojimų.


Maskuojame paakių zoną su Make Up Store Smooth Cover maskuokliu, spalva Ultra Cu-1


O štai naujoji HD pudra, idealiai tinka nuotraukos, labai lengva, spalvų pasirinkimas labai didelis, mano atspalvis - China doll


daugiau pudros paakių zonai, nes pašalinus pudrą, bus lengviau pašalinti ir nubyrėjusius šešėlius.


Kontūruojame veidą, man keli žmonės iš karto parašė, koks čia toks tobulas bronzantas, galiu atsakyti, tai Make Up Store Compact Powder, spalva Caramel




Kokio nepasakomo grožio naujieji Make Up Store skaistalai, jų spalva labai universali. Gali naudoti tik rožinį atspalvį, arba oranžinį. Vienu žodžiu, vieni skaistalai ir labai daug naudojimo galimybių. Būtinai nusipirksiu, man jie patiko. (Marble blush, spalva Breccia)


Pagaliau pereiname prie antakių. Mano antakiai atrodo taip



Naudojame Make Up Store antakių šešėlius (šviesiausio atspalvio, tamsesniu atspalviu paryškiname aukščiausia antakio tašką), maskuokliu paryškiname antakinio liniją, užfiksuojame rezultatą antakio geliu rudos spalvos




Akių makiažui naudojame:

Make Up Store akių šešėlius: Cupol, Vanilla, Cashewnut, Smog, taip pat naudojame Eyedust pigmentą, spalva Opulent. 

Lūpoms naudojame Make Up Store lūpų dažus Pout ir lūpų blizgesį Glam.



Suteikiam skruostams lengvą švytėjimo efektą su Make Up Store Wonder Powder Sinai



Ką aš galiu pasakyti? Tokių tobulų antakių aš niekada neturėjau, ačiū labai Aistei už pamoką ir makiažą, o aš šiandien bandysiu atkartoti ir pasinaudoti žiniomis. Mano makiažas išsilaikė iki pat vakaro, iš pristatomų naujienų padarė įspūdi HD pudra, skaistalai ir Make Up Store Cream To Powder makiažo pagrindas.







Pabaigai Make Up Store nauja kolekcija, kuri pasirodys parduotuvėse jau netrukus. Šis pavasaris tikrai bus įspūdingas, tiek gražių kolekcijų ir naujų produktų jau seniai nebuvo.






































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig