2016 m. vasario 6 d., šeštadienis

Giordani Gold Original kvepalai


Labas vakaras, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose, buvo labai ilga diena. Buvome Akropolyje, matėme naujas kolekcijas, aš jau spėjau viską išbandyti, todėl dabar galvoju koks bus antras vakaro įrašas, o kol kas apie Oriflame Giordani Gold kvepalus. Kai Oriflame tik atsirado Lietuvoje, kai aš buvau dar paauglė ir mano rankose atsidūrė spalvotas katalogas, kurį aš verčiau net nekvėpuodama, nes viskas buvo taip gražu, kad norėjosi nusipirkti. Pirmas užsakymas atkeliavo, tai buvo klasikiniai Oriflame Gordani kvepalai, medaus lūpų balzamas ir žalias pieštukas nuo spuogų. Buteliukas prieš gerus 15 metų atrodė kiek kitaip, jis buvo juodai baltas,  tačiau kvapas man atrodo išliko labai panašus.




Pristatomas išskirtinio dizaino buteliuke, nepavaldus laikui prabangus moteriškas aromatas sugrįžta. Moteriai, kuri aistringai myli gyvenimą. Tai, kuri myli kūrybą, juoką ir dalintis nedideliais gyvenimo malonumais su kitais... Tai, kuri vertina meistrų darbus, grynus ingredientus ir tikrą eleganciją, tokius dalykus, kaip paprasti, tačiau nuostabūs apelsinų žiedai.



Švytintis ir saulėje prinokęs mandarinas ištirpsta baltosios lelijos ir jausmingųjų pačiulių natose. Žymusis, nepaprastai geidulingas ir niekada nesenstantis Giordani Gold kvapusis vanduo - tikras saulės spindulys ir išskirtinis palydovas šiuolaikinei moteriai, kurio gyvybingumą perteikia kruopščiai sukurtas buteliukas su aukso spalvos detalėmis.

Sudedamosios dalys: mandarinas, apelsinų žiedai, pačiulė.

Kaina: 24,90 € 

Talpa:  50 ml.

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Tai jau antri Orflame Giordani Gold linijos kvepalai mano kvepalų kolekcijoje. Pirmieji ir labai mėgstami Giordani Essenza, Giordani Gold Original kvapas kiek kitoks, tačiau pagrindinės linijos natos skamba garsiai ir atpažinti jas galima labai lengvai. Tai kaip Bethoveno muziką galima atpažinti iš pirmų akordų. Pagrindinis Giordani kvepalų akordas  - apelsinų žiedai, tik čia jie skamba kartu su baltomis gėlėmis (baltos lelijos ir pačiulių aromatas), o Giordani Essenza - medienos natos. Giordani Gold Original kvapo buteliukas stiklinis, aš sakyčiau labai 'švaraus' dizaino, gražus ir prabangus. Man labai patiko auksinis dangtelis, kuris atrodo išties prabangiai. Kvapas stiprus, idealiai tinkantis pavasariui. Jis nėra saldus arba pudrinis, Giordani Gold Original tai pražystančių gėlių ir pavasario aromatas, tačiau pavasaris gyvena miesto ritmu. Galiu pasakyti tik tiek, kad labai panašiai kvepėjo mano pirmieji Giordani Gold klasikiniai kvepalai, tačiau naujas variantas kvepia kiek švelniau, nėra senamadiško mamos kvepalų poskonio. O gal aš per tą laiką jau spėjau užaugti? Ir man kvapas jau kaip tik? Kaip mamos suknelė, kurią aš matavausi ir ji buvo per didelė, praėjo N metų, ir wow, super, tinka. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Oriflame Giordani Original kvapas labai panašus į seną Giordani Gold, tai mano vaikystės kvapas, neįsivaizduojate, kiek daug prisiminimų jis man sukelia. Einu dar užpurkšiu ant rankos ir prisiminsiu pavasarį prieš 15 metų.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig