2016 m. vasario 27 d., šeštadienis

Bellapierre Contour & Highlight Pro kontūravimo paletė (pirmas įspūdis)


Gero šeštadienio, mano brangieji, šiandien aš labai trumpai noriu papasakoti apie Bellapierre kontūravimo paletę, mano pirmas įspūdis ir atspalviai. Makiažą darysime kiek vėliau, kai aš jau patestuosiu šią paletę geriau.




Gamintojo aprašymas:



Bellapierre Contour & Highlight Pro makiažo rinkinys, skirtas veido linijų paryškinimui buvo sukurtas tam, kad turėtumėte visas priemones po ranka, skruostikaulio ir žandikaulio linijoms paryškinti bei pabrėžti antakių liniją. Šis rinkinys tai - pagrindas, padėsiantis jums sustprinti ir pagyvinti natūralią veido spalvą.Bellapierre Contour & Highlight Pro kontūravimo paletėje esančios priemonės yra pagamintos iš 100% natūralių mineralų.
Bellapiere kontūravimo rinkinys idealiai tinka tiek kasdien, tiek ypatingai progai. Su šiuo rinkiniu pabrėšite ir paryškinsite savo veido bruožus, išryškinsite skruostikaulius.
Kaina: 39,90 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:










Spalvos:







Mano nuomonė:

Mineralinę kosmetiką aš labai mėgstu ir vertinu, turiu kelias mineralines pudras savo kosmetinėje: UogaUoga, Faerie Organic, EveryDay Minerals, nei viena nenuvylė. Jos idealiai maskuoja, nesukelia alergijos ir atrodo išties pasakiškai. Jeigu reikia padaryti labai gražų makiažą renginiui vasarą, tai mineralinė pudra. Bellaprierre brendas girdėtas, tačiau tai pirmoji pažintis. Visi puikiai žinome, kad veido kontūravimas madingiausia tendencija, ir tegul visi pasakoja apie Stobing'ą, vistiek pasiima į rankas bronzinę pudrą nupiešti skruostus. Turėti visus atspalvius vienoje paletėje be galo patogu, plius pudros sudėtis be 'blogiukų', man tai nėra pagrindinis kosmetikos pasirinkimo kriterijus, tačiau yra žmonių, kuriems tai be galo svarbu. Pagaliau ir jie galės džiaugtis kontūravimu, ir dar labai kokybišku.
Be galo patiko paletės įpakavimas, juodas kartotinis dėklas primina The Balm paletes, tačiau vietoje piešinukų, čia stilingas juodas dėklas su auksinės ir baltos spalvos šriftu (brendo pavadinimas ir paletės pavadinimas). Dar be galo didelis pliusas refilai - kiekvieną spalvą išsiima, galima pasiimti tik vieną atspalvį į kelionę, arba pakeisti jeigu pasibaigė. Didelis panoraminis veidrodis leidžia padaryti tobulą makiažą. Tiems, kas tik pradeda konkūruoti veidą, yra veido kontūravimo schemos, priklausomai nuo veido tipo ir formos. Viskas labai vaizdžiai ir aiškiai. Tačiau koks be būtų aprašymas, be geros kontūravimo priemonės to nepadarysi.
Iš karto noriu pasakyti, kad priemonės konsistencija pudrinė, pigmentacija labai gera. Pradžiugina tai, kad visos spalvos yra pritaikytos europietiškam veidui ir drąsiai gali būti naudojami net labai šviesios odos kontūravimui. Dar vienas pliusas, rožinės spalvos tiko man idealiai, čia ne ant rankos jų nesimato, o jos tiesiog susiliejo su mano kūno spalva, super, taip ir turėtų būti.

Noriu kiek aptarti paletės atspalvius:
Bellini rožiniai kreminis atspalvis tinka pašviesinti paakių zoną,
Limoncello spalvą dauguma blogerių lygina su Kim Kardashian pudra Banana, ji pigmentuota, geltona, gal nelabai tinka šviesiam veidui, tačiau idealiai vakariniam makiažui. Idealiai pašviesina paakių ir nosies zoną, šiandien išbandžiau, man patiko rezultatas, atrodo kiek neįprastai, tačiau nuotraukose tobulai, svarbu nepadauginti. Naudojant ją mėlynos spalvos paakių beveik nesimato.
Cappuccino spalva su labai mažais, vos matomais blizgučiais, aš ją šiandien naudojau skruostams paryškinti, tai kažkas tarp labai lengvo higlighterio ir šviesios pudros.
Brulee, Espresso, Truffle - matinės spalvos bronzinės pudros, man atrimiausia ir labiausiai patikusi spalva -Espresso, nes tai šaltas rudas atspalvis. Tačiau kiti du irgi naudojami skaistalų ir skruostų kontūro retušavimui.

Noriu pasakyti, kad pudros spalvos labai gerai ir lengvai tušuojamos ir naudojamos, svarbu tik turėti tinkamus makiažo šepetėlius. Mano pasirinkimas Real Techniques, bet labai noriu juos pakeisti į Sigma, nes Sigma tiesiog tobulos kokybės makiažo šepetėliai. Mano kolekcijoje jau du, bet tai dar ne pabaiga.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kontūravimą (labai lengvą) naudoju kiekvieną dieną, veidas atrodo labai gyvai ir gražiai, tai nėra sunku, tiesiog reikia priprasti tai daryti, o svarbiausiai atrasti savo skruostus, nosies tobulinimo schemą ir vietą, kur higlighteris atrodo geriausiai.

Jau greitai parodysiu makiažą ir mano veido kontūravimo schemą.


PR sample


SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig