2016 m. vasario 27 d., šeštadienis

L'oreal TRUE MATCH kompaktinė pudra


Juokas juokais, tačiau aš neturėjau nei vienos kompaktinės pudros su veidrodžiu ir kempine, kurią galima būtų įmesti į rankinuką. Visos mano pudros profesionalios, neturi teptuko, kempinės, o su savimi nešioti mažoje rankinėje labai didelį pudros teptuką tikrai nepatogu. Man į pagalbą atskubėjo L'oreal, aš dievinu naują True Match kreminę pudrą, todėl mano pasirinkimas - True Match kompaktinė pudra, tik vienu atspalviu šviesesnės spalvos, su geltonu tonu.



Gamintojo aprašymas:

„True Match” kompaktinė pudra tobulai prisitaiko prie odos atspalvio ir struktūros. Jokio blizgesio, puikiai tinka pataisyti makiažą dienos metu. Užtenka vieno sluoksnio, kad ypatingai lengva permatoma tekstūra suvienodintų tavo odos spalvą. Jei nori stipresnio maskuojamojo efekto, gali užtepti storesnį pudros sluoksnį. Dėžutėje yra kempinėlė ir veidrodėlis.
Kaip naudoti: Naudok kompaktinę pudra po to, kai veidą padengsi skystu makiažo pagrindu.
Rezultatas: Nepriekaištinga, matinė ir itin natūrali veido oda visą dieną.
Kaina: 14,99 EUR

Įpakavimas:






Spalva:




Mano nuomonė:
Kaip aš ir sakiau, man reikėjo pudros būtent į rankinuką, todėl mano pagrindiniai norai  buvo tokie: patogus ir praktiškas įpakavimas (L'oreal True Match pudra turi ir veidrodį, ir kempinę, plius kempinė atskirta nuo pudros), pudra turėjo suteikti matiškumo veidui, gerai prisitaikyti prie veido atspalvio ir koreguoti makiažą, plius nekimšti porų ir natūraliai atrodyti. L'oreal True Match pudra atitinka visus reikalavimus, man ne galo tiko atspalvis į geltonumą, nes mano veidas linkęs rausti, o geltonas atspalvis kiek prigesina raudonį, plius pudra pakankamai gerai maskuoja, išlygina veido atspalvį ir neparyškina poras. Dar vienas pliusas - labai švelni kempinė (ji nėra tobula), užfiksuoti makiažui aš naudoju didesnį pudros šepetėlį, taip kompaktinė pudra virsta biria, o naudojant kempinę galima tikėtis didesnio maskavimo efekto. Ar galima naudoti tik pudrą be makiažo pagrindo? jeigu veidas nėra probleminis, tikrai galima, tačiau man geriau kreminis pagrindas, negu pudra. Nieko asmeniškai, tiesiog taip patinka labiau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad pudra tikrai tiko ir patiko, ji idealiai atrodo kartu su mano jau turima True Match kremine pudra.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig