2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Sigma F56 - Accentuate Highlighter™ šepetėlis veido kontūravimui



Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes pradėsime įrašus bloge nuo Sigma šepetėlio iš Face Archeticture kolekcijos, skirto kreminiam ir pudriniam higlighteriui. SIGMA, atrodo vos penkios raidės, o koks žinomas ir gerbiamas brendas, jis nėra popsinis arba populiarus, Sigma makiažo šepetėliai yra praktiški, geros kokybės ir puikiai atlieka savo darbą. Kodėl būtent F56? Be galo įdomu buvo išbandyti ką nors naujo ir neįprasto, juk pudros šepetėlių pas man ir taip daug, o toks lenktas šepetėlis naujiena net tems, kurios jau turi Sigma šepetėlių rinkinius.




Gamintojo aprašymas:



Sigma F56 - Accentuate Highlighter™ nemažas, tankus šepetėlis su kirstais trumpais šereliais idealiai tinka skruostų kontūravimui ir spindėjimą suteikiančios pudros naudojimui. Naudokite su biriais ar kompaktiniais highlighter'iais.
Sigma F56 - Accentuate Highlighter™ šepetėlio ypatumai:
  • Didžioji dalis Sigma šepetėlių yra pagaminti iš specialių sintetinių pluoštų: SigmaTech™ ir Sigmax®. Abiejų linijų šepetėlių šereliai yra pagaminti iš termoplastinių polimerų, kurių skaidulos itin plonos ir švelnios. Tokie šereliai efektyviai paima reikiamą kiekį produkto ir jį tolygiai padengia ant veido odos. Tinka naudoti tiek su pudros, tiek su skystos, tiek su kreminės konsistencijos kosmetikos priemonėmis. Šereliai beveik visiškai nesugeria drėgmės, yra stiprūs ir pakankamai stangrūs todėl skystos ar kreminės konsistencijos produktai negadina jų, jie yra ilgaamžiai. Taip pat šie specialūs SigmaTech™ ir Sigmax® pluoštai yra hipoalerginiai todėl nesukels jokios alergijos net ir jautriausiai odai.
  • Visų Sigma šepetėlių rankenėlės yra gaminamos iš atidžiai parinktos lengvos ir aukšto atsparumo medienos iš atsinaujinančių šaltinių. Kiekviena rankenėlė yra atskirai šlifuojama ir poliruojama, tada gruntuojama ir dažoma iki kol tampa visiškai ištobulinta.
  • Sigma šepetėlių metaliniai antgaliai yra gaminami iš specialaus, ilgalaikio ir funkcionalaus lydinio - SigmaAlloy™. Tai specialus metalų lydinys, pagamintas iš vario ir cinko, kuris yra gerokai patvaresnis nei aliuminis ar plastikas. SigmaAlloy™ metaliniai antgaliai turi antibakterinių savybių, be to yra atsparūs rūdijimui, todėl tarnauja tikrai ilgai ir atrodo nepriekaištingai.

Kaina: 22,95 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Šepetėlis:











Mano nuomonė:

Aš turiu be galo daug teptukų, mano kolekcijoje ir Real Techniques, ir EcoTools ir keli kiniški, geros kokybės rinkinukai, tačiau Sigma net paėmus į rankas kitoks. Koks? Sunkus, praktiškas, kokybiškas, šepetėlio plaukų šereliai trumpi ir jų forma idealiai atitinka skruosto formą. Aš specialiai padariau daugiau Sigma šepetėlio nuotraukų tam, kad jus galėtumėte atskirti originalą nuo kopijos, girdėjau apie labai daug Sigma klastočių iš Kinijos, jie atrodo kiek kitaip, Sigma užrašas be hologramos, užspaustas du ar tik vieną kartą (originalus Sigma šepetėlis užspaustas tris kartus), nepasiduokite kopijoms, pirkite tik originalius šepetėlius, nes jų ir kokybė kitokia.
Šnekant apie Sigma F56, jis nėra pirmo būtinumo šepetėlis, kaip pudros, skaistalų ar šešėlių retušavimo, tačiau toms, kas kontūruoja veidą arba pasidavė Stobing'o technikai jis labai reikalingas. Dėl savo universalios formos šepetėlis tampa daugiafunkciniu. Savaime suprantama, jo pagrindinė užduotis tepti švytėjimo suteikiančią pudrą, jis tai daro be galo gerai ir lygiai, taip pat smailiu šepetėliu galu galima kontūruoti veidą, irgi gaunasi idealiai.
Nuotraukose Sleek kreminio kontūravimo rinkinukas, aš jo beveik nenaudojau, nes pirštais dirbti nemėgstu, o mano turimi kreminės pudros šepetėliai buvo pastoviai užimti arba panaudoti pudrai. Sigma F56 šepetėlio šereliai nesugeria produktą, tai didžiausias privalumas, ištušuoja higlighterį labai lygiai ir gražiai, o svarbiausia, pats šepetėlis minkštas ir malonus naudoti. Sakysite kaina per didelė? Tikrai ne, geras šepetėlis reikalauja investicijų, be geros kokybės šepetėlių neįmanomas ne vienas makiažas, todėl šitoje vietoje geriau netaupyti pinigų ir pasirinkti kokybę, o pabaigai palieku jums būtiniausių Sigma šepetėlių rinkinį peržiūrai, aš vietoje Flat Kabuki pasirinkau Duo Fibre brush (jis idealiai tinka vtiems, kieno veido poros labai didelės, nes lygiai ir labai gerai padengia kreminius produktus, taip pat sulygina veido reljefą), papasakosiu jau greitai, taip pat spėjau nusipirkti F35 ir F25. Ar patenkinta kokybe? O taip, tikrai rekomenduoju.



PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig