2016 m. vasario 28 d., sekmadienis

Lush Velykų dovanų dėžutė


Aš jau beveik padariau savo savaitės planą, todėl galiu nukrypti nuo temos. Velykos jau ne už kalnų, o Lush parduotuvėje jau yra Velykinė kolekcija. Šiandien labai trumpai apie dovanų dėžutę, kurią gavau vakar, net jau spėjau išbandyti vonios bombą ir muilą.





taip atrodo Velykinė kolekcija Lush parduotuvėje, PC Panorama, Vilniuje.



Kodėl man patinka Lush dovanų dėžutės? Nes viskas vienoje vietoje, gražiai supakuota ir nereikia nieko galvoti. Lush patinka beveik visiems, nepatinka tik tiems, kas dar nešsirinko savo produktų ir savo kvapų. Taip, kvapai stiprūs, prie jų reikia priprasti, bet kiekvieną savaitaglį galima mėgautis vonios bombomis. Labai romantiška ir faina.


Atidarome dėžę (pati dėžė labai spalvota: geltona-rožinė, su zuikiais ir morkomis), o ten visų produktų aprašymai ir jų sudėtis. Smagu, tikrai smagu, nereikia googlinti ir ieškoti informacijos. Kvapas, tai atskira istorija, kvepia rožėmis. Aš tik atnešiau dėžę iki mašinos, pajaučiau nerealų rožių aromatą, taip kvepia Rose Jam dušo želė arba Ro's Argan kūno kondicionerius. Tik namuose aš supratau, kad tai Roseb Bombshell vonios bomba.

Mano dėžėje buvo:
Brunch of Carrots - vonios putos morkos, tobuliausias produktas, nes atrodo ant tiek nerealiai, kad nusprendžiau draugams Vėlykų proga padovanoti būtent morkas.

Somewhere Over The Rainbow - muilas, kvapas vos jaučiamos rožės, neroli ir labiausiai citrusiniai, apelsinas.

Bouncy Bunny dušo želė, nerealus zuikis. Tai dušo želė, kurią galima naudoti kaip vonios putas. Kvapas - Braziliškų apelsinų, pilnai sutinku, kvepia be galo stipriai. Aš nelabai mėgstu tokio tipo Lush žėlę, renkuosi paprastus, juos naudoti paprasčiau, tačiau atrakcijos mažiau.


Flowering Tea - ar jau spėjote išgerti arbatos puodėlį? - tai nerealios gelių kvapo, baltos spalvos su blizgučiais vonios putos. Aš būčiau ne aš, jeigu nepagooglinčiau, tai vat, pasakoju: arbatinio pakelio vuduje mėlynos spalvos gėlytės. Jau tikriausiai žinote ką išbandysiu šį vakarą.

Rose Bombshell vonios bomba, spalva ryškiai rožinė, kvapas - rožių absoliutas, viduje baltos rožės žiedlapiai. Vakare sukelsiu nuotraukas ir prašysiu pilnai, o kol kas kviečiu žiūrėti Instagram'e filmuką 



Žiūrime daugiau nuotraukų, ką nesakyk, bet Lush moka nustebinti ir nors ir nieko nereikia priversti ką nors nusipirkti. O gal čia jau Lush'omanija?











PR sample



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig