2016 m. vasario 26 d., penktadienis

BEYU HYDRO STAR VOLUME LIPSTICK Lūpų dažai


Labas vakaras, mano brangieji, jau grįžau iš Kauno, spėjau kiek pailsėti ir nusprendžiau papasakoti dar apie vieną raudonos spalvos lūpų dažą iš Beyu. Ar raudonos spalvos lūpų dažų gali būti per daug? Tikrai ne, mano kiekvienas lūpdažis turi skirtingą atspalvį. Šiandien juk penktadienis, todėl vakaro "must have" raudona spalva ne tik ant nagų, bet ir ant lūpų.





Gamintojo aprašymas:



„Hydro Star Volume“ – lūpas putlinantys drėkinamieji dažai. Ypatingojo sudedamojo šių dažų komplekso su hialurono rūgštimi ir rudųjų dumblių ekstraktu poveikis ilgalaikis – puikiai drėkina, maitina ir putlina lūpas. Sodrios viliojamos spalvos – dažus lengvai priderinsite prie bet kurio stiliaus aprangos.

Kaina: 11,50 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Taip atrodo stendas Kristianoje:




Įpakavimas:








Spalva:







Rezultatas:






Mano nuomonė:

Manau raudonos spalvos lūpų dažai oficialiai pripažintos penktadienio atspalviu. Beyu lūpdažis klasikinis, gerai drėkina, kreminės tekstūros ir labai gražiai atrodo ant lūpų. Spalva -raudonas su mėlynos spalvos pagrindu, atrodo stulbinamai, mėlynos spalvos pagrindas suteikia lūpoms apimties, jos neatrodo plokščios kaip su matiniais lūpų dažai, tačiau yra ir minusų - reikia pastoviai tikrinti dantis, nes jie nusidažo raudonai. Patarimas: reikia naudoti pieštuką, nudažyti lūpas pilnai pieštuku, padengti lūpdažiu, pridėti servetėlę ir kiek nuimti pigmentą, taip pat lūpų dažų perteklius nuo lūpų kampučių, padengti dar kartą lūpų dažą per lūpų vidurį ir tada bet koks lūpdžais išsilaiko idealiai.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip,  kreminiai lūpų dažai amžina klasika.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig