2016 m. vasario 26 d., penktadienis

Make Up Store 20 metų šventinis vakaras (vestuvinis ir vakarinis makiažas)



Vakar vakare aš skubėjau pasveikinti Make Up Store su 20 metų jubiliejumi, susipažinti su naujomis tendencijomis ir sužinoti, kokie vestuviniai makiažai madingi šiais metais. Kiekvieną mėnesį Make Up Store pristato mėnesio įvaizdį, kviečia ištikimus klientus ir brendo mylėtojus į ypatingą vakarą ir mini makiažo pamokėlę.






Make Up Store parduotuvės interjeras labai stilingas ir gražus, viskas labai skoninga ir apgalvota. Šnekant apie kosmetikos priemones, neįsivaizduoju savęs be kreminės kontūravimo paletės, Cosmopolitan šešėlių, kuriuos naudoju ir kaip skaistalus, o taip pat birios pudros, kuri suteikia labai švelnų 'glow' efektą ir prailgina makiažo gyvavimo laiką.




Labai gera naujiena, 20% nuolaida viskam. Parduotuvėje PC Ozas yra labai daug atnaujintų kosmetikos priemonių, kviečiu užsukti ir išsirinkti.



Na o štai naujas įvaizdis ir makiažo variantas - MONO, tamsios akys ir nude spalvos lūpos. Merginos atliks makiažą kiek kitaip, bet bus irgi labai gražu.





Pereiname prie makiažų. Tai mano mėgstamiausia vieta, nes pastoviai stebint makiažo vizažistų darbą galima išmokti teisingai laikyti teptukus, tinkamai parinkti priemones, o svarbiausiai pritaikyti pamatytą makiažo variantą sau.


Aš jau savo bloge pasakojau apie Make Up Store Diamond limituoto leidimo kolekciją: tai higlighteris ir skaistalai, lūpų dažai ir šešėliai. Tai vestuvinio makiažo kolekcija, tikrai niekur dar negirdėjau apie tokią. Naudojant šiuos produktus galima sukurti labai švelnų ir romantišką įvaizdį. Būtent tai ir parodys mums Make Up Store vizažistai. 



Vestuvinio makiažo pagrindinis akcentas - lygus ir gražus veido tonas, mes naudosime higlighterį, todėl būtina teisingai paruošti veidą. Ar galima Stobing'ą naudoti jeigu veido oda riebi? O kodėl gi ne, mes paryškiname tas vietas, kuriuos riebaluojasi mažiausiai: skruostus, viršutinę lūpą, antakių liniją. Dar labai svarbu naudoti fiksuojančia pudra Make Up Store HD, juk vestuvės tai fotografavimo metas, būtent šios pudros dėka makiažas nuotraukose atrodys idealiai. Šį sezoną karaliauja natūralumas, jau nebe madingi ryškūs smokey eyes ir ryškus kontūravimas, todėl skruostams paryškinti naudojame skaistalus iš Diamond kolekcijos ir vos vos kompaktinės pudros - Chocolate. 








Makiažo variantas MONO tai labai ryškus akių makiažas, pagrindinis akcentas - šešėliai, spalvos Denim ir Monochrome. Taip pat naudojame ir sidabrinės spalvos pigmentą Silver.

Svarbiausias momentas - modeliuojame veidą biriomis pudros, efektas man labai patiko, beliko nusipirkti dar kelių atspalvių pudras prie jau turimos. Bet kokiu atveju Mellow Yellow būtinai nusipirksiu. Naudojamų pudrų atspalviai: Milk, Mellow Yellow ir Cafe au Lait. Lūpoms naudojame Nude Beuty lūpų pieštuką ir violetinės (sakyčiau labiau šaltos spalvos) lūpų blizgį, spalva Past.









Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokie vakarai labai naudingi. Smagu, kad ketvirtadienio vakarą po darbo galima praleisti malonioje kompanijoje, sužinoti apie paskutines makiažo tendencijas ir skirti laiko sau. 

Ačiū, Make Up Store už maloniai praleistą laiką ir žinias, su Gimtadieniu, ilgiausių metų ;-)






















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig