2016 m. vasario 26 d., penktadienis

L'oreal Color Riche nail - nagų lakas 403 Femme Fatale



Kaip smagu, kad šiandien jau penktadienis, o tai reiškia, atėjo laikas perlakuoti nagus iš nude spalvos į raudoną. Aš jau lakavau vakar, nes vakare skubėjau į renginį, o Jums apie rezultatą pasakoju šiandien. Koks savaitgalis be raudono arba bordo spalvos manikiūro? Nors realiai galima nagus lakuoti pasteliniais tonais (geltona, mėlyna. žalsva) juk pavasaris, tačiau būtinai reikia tokius atspalvius priderinti prie drabužių.






Gamintojo aprašymas:




Inovatyvūs produktai su pažangia formule — gelinių nagų technologija suteikia intensyvią spalvą, 10 dienų išlaikymą ir spindesį. 
Lakas išdžiūsta vos per keletą minučių!

Talpa: 5 ml.

Kaina: 4,99 EUR (dabar Drogas parduotuvėje taikoma 30%nuolaida)

Įpakavimas:







Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš visada 'už' klasikinę raudoną spalvą, mano kosmetinėje keičiasi tik raudoni atspalviai. Pastebėjau, kad raudoni su šiltu tonu arba raudonai -oranžiniai nagų lakai naudojami vasarą, o šaltesnės spalvos - žiemą, sodriai bordo ir marsala spalvų laikas ateina rudenį, na o pavasaris - klasikinės raudonos spalvos metas. 
L'oreal nagų lakai man patinka, manikiūras gerai išsilaiko ant nagų (jeigu naudoti papildomas priemones: L'oreal nagų pagrindą ir viršutinį sluoksnį), teptukas patogus, o spalvų pasirinkimas labai didelis. Šnekant apie Femme Fatale, noriu pasakyti, kad tai klasikinė raudona spalva, konsistencija želė, man užteko 2-jų sluoksnių, kurie išdžiuvo labai greitai. Kaip ir sakiau, naudojant papildomas priemones manikiūras išsilaiko apie 4-5 dienas idealiai.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig