2016 m. vasario 19 d., penktadienis

Catrice Catrice Zensibility Spring 2016 Collection




Labas rytas, mano brangieji, gyvenimas bėga labai greitai, mes kažkur skubame ir nieko nespėjame, tačiau ateina ZEN valanda. Taip rašoma naujos Catrice kolekcijos spaudos pranešime. Nors nelabai tikiu, kad kolekcija bus pristatyta Lietuvoje ( spaudos pranešime aiškiai parašyta Latvia ir Lithuania, valio, valio) visoje Europoje ją galima bus rasti jau kovo pabaigoje. Catrice Zensibility tai origami, azijietiškas grožis ir balkšvos spalvos.





Zensibility Quatro Eye Shadow – New & Limited Edition – €4.99 - keturių spalvų akių šešėliai

  • C01 Ease And Comfort


Blending Eye Shadow Brush – New & Limited Edition – €2.99 - šešėlių šepetėlis


Eye Line-Art Pen – New & Limited Edition – €3.49 - akių pravedimas

  • C01 Black

Lip Geisha – New & Limited Edition – €3.99 - lūpų dažai

  • C01 REDiant Energy


Bouncy Blush – New & Limited Edition – €3.99 - skaistalai

  • C01 Moment CaptuRED



Nail Lacquer – Limited Edition – €3.49 - nagų lakai


  • C01 Turqouisensai
  • C02 Greatly Greyish
  • C03 Sheer Silence
  • C04 Zensible Rose
  • C05 REDiant Energy



Brush Bag – Limited Edition – €4.99 - šepetėlių dėklas


Mano nuomonė:

Azijietiškas grožis ir balkšvos spalvos, o svarbiausiai labai įdomios kosmetikos priemonės. Jeigu labai trumpai, ką galvoju apie kolekciją. Pradėsime nuo keturių spalvų akių šešėlių, kurie neatrodo įspūdingai, spalvos Azijietiškos (būtent tokios pačios einamiausios Azijos rinkoje, net Dior ir Chanel pristato savo atskiras kolekcijas). Kiek supratau iš aprašymo, matinės ir spindinčios spalvos su blizgučiais, juodas stilingas dėklas su bambuko piešinuku, kodėl gi ne? Nežinau kaip jums, o man labiausiai patinka limited edition kolekcijų šešėlių kokybė, todėl aš tikrai pažiūrėsiu ir įvertinsiu. Skaistalai gelinės-pudrinės tekstūros, na vizualiai ir matosi, kad atrodo neįprastai. Spalva gana ryški, tačiau prisiminame geishas, veidas - baltas, žandai - vos vos rožiniai. Na ir įdomiausia kolekcijos kosmetikos priemonė - Lip Geisha. Žadamas matinis ir labai pigmentuotas lūpdažis, aš jau suintriguota. Matinis raudonas lūpų dažas tai tikrai mano produktas, o dar toks neįprastas įpakavimas, kad norisi būtinai nusipirkti. Ar žinojote, kad geishos prabesdavo ir akių liniją būtent su raudonu atspalviu?

Na mums iki to dar labai toli, todėl spalvinsim tik lūpas, o dar ką noriu patarti, tai nagų lakai. Nepatikėsite, tačiau niekada nemačiau geishų su mėlynos spalvos nagų laku. Būtų žalias, tikrai suprasčiau, kad jis simbolizuoja bambuko spalvą, žaluma, gaivą, bet mėlynas? Lakų buteliukas kiek primina japonų kaligrafijos rašalo buteliukus, bet labai jau stilizuotus.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kolekcija tikrai labai įdomi dėl to, kad išlaikyta kiek įmanoma Azijiečių grožio dvasia, tačiau viskas stilizuota ir pritaikyta Europietiškam pirkėjui.

Pabaigai filmukas pristatymas:









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig