2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.02.18


Šiandien aš jau kviečiu vakarinės kavos su Lietuvos grožio ir mados blogeriais. Jau taip gavosi, kad rubriką pavyko pabaigti tik dabar. Labai daug renginių nusimato savaitgalį (ir L'oreal pristatymas, ir plaukų procedūra, ir "Grožio gatvė" su Make Up Factory kosmetika), todėl reikėjo padaryti daug nuotraukų ir nors pradėti kelis suplanuotus įrašus savaitgaliui.




Beauty Talk rubriką vėl pradedame nuo Maženos nuotraukų, šį kartą ji buvo modeliu parodoje "Mūsų vestuvės" Tobula, tiesiog tobula, o ką daugiau pasakyti.


Darja ir jos prancūziško stiliaus drabužių derinukas, labai patiko akiniai iš naujos Dior kolekcijos. Nepriklausomai nuo regėjimo, tokie galėtų būti labai stilingu aksesuaru.


Innos kreminės spalvos paltukas idealiai tinka pavasariui, būtent tokių atspalvių reikia ir norisi, bent jau man. 


Simonos plaukai atrodo tiesiog pritrenkiančiai, taip, taip... drabužių derinukas irgi geras, bet aš matau tik plaukus.



Karolinos drabužių derinukas jau bloge, tik dabar supratau, kaip daug gražių vietų Klaipėdoje, reikės būtinai nuvažiuoti pavasarį.


Pabaigai dar vienas drabužių derinukas, šį kartą Juodosios plunksnos bloge. Aš jau pagooglinau suknelių pasirinkimą ir galiu pasakyti, labai patiko. (aš apie monki dress)


Dar viena porcija Copenhagen Fashion week kolekcijų nuotraukų jau Enrikos bloge, man labiausiai patiko šį raudona suknelė. Sveikinu Enrika su pirmu video, žiūrime jos bloge.




Pereiname prie kosmetikos, niekada negalvojau, kad natūralios sudėties lūpų dažai gali būti tokie ryškūs. Avril kompanija tikrai moka nustebinti.


Štai tokio stebuklo aš dar nesu mačiusi, tai Missha BB kremas cushion'as. Bėgame skaityti atsiliepimą Kotrynos bloge.


Eva savo blogo skaitytojams pasakoja apie pažintį su Artdeco kosmetika, man labiausiai patinka matiniai Artdeco šešėliai, jie labai pigmentuoti ir kokybiški, o skaistalus turiu tokius pat. Nepasakyčiau, kad labai dažnai naudoju, tiesiog jie per daug rožiniai.


Monikos bloge labai įdomus įrašas apie vaikišką kosmetiką. Nors tema man nėra aktuali (bent jau kol kas), tačiau perskaityti buvo tikrai įdomu. Puikiai žinau, kas tinka vaikams, gali tikti ir saugusiems turintiems alergišką ir labai jautrią odą.


Pirmą kartą matau tokį produktą, tiesą sakant tik Milda galėjo jį surasti, nes ji turi talentą. Jūsų dėmesiui balzamas nuo streso, kuriuo reikia patepti pulsuojančias vietas. Būtinai išbandysiu, nes skamba labai įdomiai. Labai norėčiau ką nors panašaus miegui.

Aš jau esu pasakojus apie Azijietišką pedikiūrą savo bloge, Inga (Salomėjos bloge) pasakoja apie tą patį, tačiau kiek vaizdžiau. Jeigu dar planuojate išbandyti, rekomenduoju perskaityti.


Pamaivos bloge naujas įrašas apie L'erbolario, užrašau sau, reikia būtinai susipažinti su Meharees kvapu, labai jau gundančiai skamba aprašymas.


Sigma, vos penkios raidės, o kiek daug reiškia tas žodis grožio blogeriams ir kokybiškos kosmetikos mylėtojams. Praeitą savaitę mano rankose atsidūrė Sigma kontūravimui skirtas šepetėlis, koks jis tobulas. Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie Sigma akių šešėlius, spalva nėra įprasta, tačiau ant akių atrodo tiesiog pasakiškai.


Pabaigai VIVI naujiena - Frutty dušo želė, kurią jau spėjo išbandyti Viktorija. Nesitikėjo, kad Frutty kvepia žemuogėmis, gavau nuolaidos kuponą, būtinai nusipirksiu mažesnį įpakavimą sau.


Tokia buvo mūsų grožio ir mados savaitė,

Ačiū, kad skaitote,















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig