2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Garnier MIRACLE SLEEPING CREAM MIEGO KREMAS


Tiesą sakant, aš niekada nesu testavusi Garnier veido kremų, nežinau kodėl, gal dėl to, kad man vis atrodė, kad ši linija skirta tik jaunoms merginoms.  Šiandien mes su jumis šnekėsime apie naktinį veido kremą, kuris paslepia nuovargio žymes jau nuo pirmo naudojimo. 




Gamintojo aprašymas:




Miego kremas, kurį naudojant jau nuo pirmo ryto oda atrodo mažiau pavargusi.
Tai inovatyvi, savaime išsilyginanti tekstūra, kuri apgaubia odą ir išleidžia galingas veikliąsias medžiagas.

Pastebimas rezultatas jau nuo pirmo ryto:
• Oda puikiai sudrėkinta
• Nuovargio požymiai nebe tokie ryškūs, veidas atrodo pailsėjas
• Oda jaučiasi gaiviau ir atrodo labiau švytinti

NAKTIS PO NAKTIES ODA ATRODO JAUNESNĖ.

Naudojant kiekvieną naktį formulė padeda stimuliuoti odos ląstelių atsinaujinimą ir mažina senėjimo požymius: mažiau matomos raukšlės, oda jaučiasi stangresnė ir švelni, lyg būtų atkurta

DERMATOLOGIŠKAI Patikrinta.
Optimaliai pritaikytas – neužkemša porų, tinkama ir jautriai odai.
Sudėtis:



Talpa: 50 ml.
Kaina: 9,99 EUR
Įpakavimas:







Konsistencija:


Mano nuomonė:

Aš jau didelė mergaitė, todėl stebuklais nelabai tikiu. Nėra dar tokio kremo veidui, kuris paslėptų nuovargio žymes nuo veido po pirmo naudojimo. Taip, sutinku drėkinamasis kremas (kuris teigiamai veikia mimikos raukšles) ir miegas gali daryti stebuklus, tačiau turi būti sveikas maitinimas ir gyvenimo būdas, tinkama veido odos priežiūra ir t.t. 
Šnekant apie Garnier Miracle Sleeping noriu pasakyti, kad labai patiko kremo konsistencija, tai lyg gelis-putėsiai, labai švelni ir neriebi kremo tekstūra, kuri susigeria iš karto. Kvapas kiek cheminis, tačiau vos jaučiamas. Silikonai, kurie yra kremo sudėtyje jaučiasi labai stipriai, būtent jų dėka veidas labai švelnus ir lygus. Mano veidas nėra alergiškas ir probleminis, todėl galiu sakyti drąsiai, porų kremas nekemša, tačiau jeigu jūsų veidas reaguoja į silikonus, geriau pasirinkti kitą kremą ir natūralios kosmetikos gamintojus (nors tai irgi ne išeitis, labai daug alergiškų žmonių negali naudoti natūralių veido kremų dėl aliejaus koncentracijos, po tokių kremų alergija sustiprėja). Dabar trumpai apie rezultatą: kremas labai gerai maitina veido odą, tačiau neriebina, kiek sulygina poras, tačiau visiškai jų nepaslepia. Naudojaisi labai taupiai (jo reikia labai mažai). Labiausiai man patiko kremo tekstūra, gaila, kad mūsų rinkoje nėra naktinio šios serijos kremo, manau kartų jie būtų kur kas veiksmingesni.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig