2016 m. vasario 12 d., penktadienis

Catrice Deluxe akių šešėliai (spalva 030 Rose Vintouch)


Aš labai mėgstu Catrice ir Essence kosmetiką, tai vieninteliai kosmetikos gamintojai, kuriuos galima vertinti ne pagal kainą. Aš turiu labai daug mėgstamų ir labai dažnai naudojamų šios kosmetikos gamintojų produktų, tačiau pasitaiko ir blogų priemonių. Galiu pasakyti, kad 'užkepti šešėliai' net Chanel produktas su klaustuku, ką jau šnekėti apie Catrice. Ar man patiko? Tikrai ne, šiandien labai trumpai apie tai, kodėl nepatiko.




Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:


Tik prisiliečiau prie šešėlių, jie labai byra






Šešėlių pigmentacija:



Mano nuomonė:

Labai apsidžiaugiau gavus šiuos šešėlius testavimui, nes būtent tokių spalvų man ir reikėjo, tamsūs bordo atspalviai labai madingi šį sezoną, plius idealiai tinka tik prie šviesių, tik prie tamsių akių. Patiko lakoniškas juodas įpakavimas, tačiau visiškai nepatiko šešėlių kokybė. Peržiūrėjus užsienio blogerių nuotraukas, galiu pasakyti, niekaip nesuprantu kaip galima išgauti tokius ryškius atspalvius? Gal šešėlius reikia naudoti šlapiuoju būdu? Nes mano nuotraukos padarytos su Artdeco šešėlių baze ir rezultatas labai silpnas, šešėliai byra, sunkiai perduoda spalvą ir labai sunkiai tušuojasi. Jie labiau byra, negu atiduoda spalvą. Ant pirštų spalva atrodo gan ryškiai, bet ant rankos labai prastai, apie akis jau nešneku. Jeigu reikia vienos spalvos, tai dar turite galimybę ką nors padaryti, tačiau jeigu planuojate išsklaidyti atspalvius, nieko nesigauna.Dar vienas minusas - jaučiasi labai dideli blizgučiai. 

Ką noriu pasakyti apibendrinant, man nepatiko, nes šešėliai mažai pigmentuoti ir sunkiai tušuojasi, todėl rekomenduoju matinius Catrice vieno atspalvio šešėlius arba essence all about paletes, tai geriausios Catrice ir essence kosmetikos priemonės.

PR sample











SHARE:

4 komentarai

  1. Manęs šie irgi visai nesužavėjo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nemėginau Catrice šešėlių, bet paprastai norint, jog kepti šešėliai atrodytų pigmentuoti juos reikia naudoti šlapiai :) Jei pamėginsi parašyk ar situacija pagerėjo, visai smalsu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su šitais šokinėjau ilgai, na šlapiuoju būdu situacija pagerėjo, tačiau tušuotis vistiek nenori.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig