2016 m. vasario 13 d., šeštadienis

ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium savaiminio įdegio losjonas, vidutinio stiprumo


Nežinau kodėl, bet man šiandien labai norisi pasakyti : "Žiema, žiema, bėk iš kiemo", todėl aš šiandien po dušo panaudojau St. Moriz savaimio įdegio losjoną. Ne, nepagalvokite, kad aš noriu išgąsdinti žiemą savo įdegusiu kūnu, priežastis kitokia. Man pasisiekė labiausiai, mano vyro gimtadienis - vasario 14 dieną, suplanavome kokteilių vakarėlį, todėl baltai kaip sūris būti negalima. Šiandien pašnekėsime apie mano įspūdžius po šios priemonės panaudojimo.



Gamintojo aprašymas:





ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium vidutinio stiprumo savaiminio įdegio losjonas suteiks nuostabų auksinį įdegį ir sveiko švytėjimo Jūsų odai!
Ši losjono konsistencijos savaiminio įdegio priemonė suteikia Jūsų odai subtilaus bronzinio atspalvio be didelių pastangų. ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium savaiminio įdegio losjonas labai lengvai dengiasi, greitai džiūsta ir puikiai drėkina odą. Ideali priemonė turinčioms sausą odą.
ST. MORIZ Self Tanning Lotion Medium savaiminio įdegio losjono sudėtis yra praturtinta alyvuogių pieneliu ir vitaminu E.
Geriausiems rezultatams pasiekti neskubėdami atlikite šiuos paprastus žingsnius!
1.     Nušveiskite šveitikliu ir sudrėkinkite odą ypatingai kelius, alkūnes, pėdas.
2.     Naudokite St. Morizpirštinę, kad išvengti delnų nudažymo.
3.     Dozuoti nedidelį kiekį produkto ir sukamaisiais judesiais tepti veido ir kūno odą. Aktyvūs ingridientai pradeda veikti iškart patekę ant odos.
4.     Palikite priemonę 4-6 val. Tik po to galima praustis po dušu, maudytis baseine.
5.      Po naudojimo iškart nuplauti rankas ir pirštinę.

Talpa: 200 ml.
Kaina: 7,50 EUR
Kur pirkti: www.topbeauty.lt
Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš anksčiau labai dažnai eidavau į soliariumą,  dabar suprantu, kad to daryti negalima. Mano kūnas nėra visiškai baltas, aš esu iš prigimties tamsi, bet kartais nuo karto (jeigu yra poreikis ir progos) kūno spalvą reikia patamsinti. Pas mane labai baltos kojos ir rankos, būtent joms aš naudoju savaimio įdegio priemones. Jų pasirinkimas labai didelis, tačiau mano orientyras - kokybė, negu kaina. Man svarbu kad kūnas nebūtų oranžinis, neįgautų rūkytos vištienos kvapo (dažniausiai po savaimio įdegio priemonių naudojimo mano kūnas kvepia būtent taip), neišsausėtų, priemonė gerai nusiplautų, minimaliai dažytų drabužius (puikiai suvokiame, kad nėra tokios priemonės, kuri nedažytų drabužių), iš karto suteiktų rezultatą. St. Moriz priemonės man labai patinka, nes juos atitinka visus punktus: maža ir prieinama kaina tikrai didelis privalumas, pirštinė (niekur nemačiau dar tokio dalyko, tačiau naudojant pirštinę rankos ir pirštai lieka įprastos spalvos, nenusidažo tamsiai bronziniu atspalviu ir jų nereikia šveisti), rezultatas būna iš karto. Aš pirmą kartą pamačius tokį tamsų losjono atspalvį negalėjau pagalvoti, kad viskas gausis gerai, nes atrodo būsiu kaip juodaodė, bet gerai pasiskirsčius losjoną, gaunasi bronzinis (nepasakyčiau, kad labai šviesus ir tinkantis baltaodėms) atspalvis. Rezultatas ant rankos, paskutinė nuotrauka. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pradžiugino maža kaina ir gera kokybė, plius patogu naudoti ir bronzinis atspalvis, kurį jau įgavo mano kojos ir rankos. Vakarėliui aš jau pilnai pasiruošusi, rekomenduoju.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig