2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lip Lacquer Lūpų lakas (spalva Vinyl Rose)




Kol aš dar neišvažiavau į miestą, noriu papasakoti apie tobulą lūpų laką iš Estee Lauder. Kol visi išleidžia ir pristato matinius lūpų dažus, Estee Lauder naujiena - lūpų lakas. Negaliu pasakyti, ar dėl spalvos, kuri atrobo absoliučiai tobulai, ar dėl tekstūros, tačiau tai tikrai tobulas lūpų lakas.




Gamintojo aprašymas:



Pure Color Envy Sculpting Lip Lacquer - pribloškiantis skysto drėkinančio lūpų balzamo, pigmentų, ir žvilgančio viršutinio sluoksnio derinys.
Neįtikėtinai lengva formulė praturtinta skystu drėkinančiu lūpų balzamu, kuris paruošia lūpas intensyvaus atspalvio dažams.
Ryškūs pigmentai suteikia lūpoms sodrią spalvą ir nesubėga į raukšleles.
Specialaus šepetėlio pagalba lūpas padengti itin paprasta ir greita.

Talpa: 6ml

Kaina: 27,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Įpakavimas:






Spalva:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Jau tikriausiai supratote, kad man be galo patiko. Tačiau šita Estee Lauder naujiena patiks tik toms, kas vertina kreminę lipnią lūpų priemonių tekstūrą. Aš viena iš tokių, nes puikiai suvokiu, kuo lipnesnis lūpų lakas arba blizgis, tuo jis geriau issilaiko, tuo ilgiau išaiko savo veidrodinį spindesį. Estee Lauder lūpų blizgio spalva tobulai rožinė, su auksinės spalvos vos matomais blizgučiais, tekstūra kreminė, tiršta, kvapas saldus, pakankamai stiprus. Blizgesio aplikatorius plokščias, leidžia nudažyti lūpas lygiai. Dėl savo labai tirštos konsistencijos lūpų lakas lieka savo vietoje apie geras 3  valandas neparantant nei spindesio, nei spalvos. Labai didelis pliusas - lakas nesubėga į baltą liniją ir į raukšleles, lakui nereikalingas lūpų pieštukas, ar kitos papildomos priemonės. Šiandien važiuosiu į parduotuvę pasižiūrėti kitus atspalvius, tai vienas iš geriausių lūpų lakų, kuriuos dabar naudoju su matiniai lūpų dažais. Pasakysiu kiek kitaip, tai vienintelis lūpų produktas, kuriam pavyko pramušti matinių lūpų dažų sieną.

PR sample






SHARE:

1 komentaras

  1. Kokia nereali spalva!!

    Gavau ir aš išbandyti, tik dar nežinau, kurį atspalvį įdėjo - dabar laikau špygas, kad būčiau gavusi šią spalvą. Nepakartojama!!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig