2016 m. vasario 1 d., pirmadienis

LUSH dantų milteliai Ultra Blast





Tie, kas skaito mano blogą jau seniai, puikiai žino, kad aš tiesiog dievinu Korėjietiškas dantų pastas. Jos labai gerai, bet švelniai valo, nedirgina odos ir gerai apsaugo dantis. Įtikti man su dantų pasta labai sunku, aš tiesą sakant, net bandyti nelabai noriu ką nors kitą. O kaip gi Lush? Na, aš esu ištikima Lush kosmetikos gerbėja, negaliu pasakyti, kad man patinka absoliučiai viskas, taip tikrai nėra. Tačiau aš pasitikiu savo uosle, pasirenku produktus pagal jų kvapą ir labai įdėmiai skaitau aprašymą, taip pat pastoviai prašau mėginukų, taip lengviau išsirinkti. Grįžtame prie dantų miltelių. Man buvo tiesiog įdomu išbandyti, o kai išbandžiau, supratau, kad šitie milteliai gali konkuruoti su mano mėgstama Korėjietišką dantų pasta.








Kaina: 7,70 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, parduotuvė Lush

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad man nelabai patinka įpakavimas. Reikia atidarinėti dangtelį labai atsargiai, nes milteliai gali pabyrėti. Ne, ne, viskas labai sandoriai užsidaro, bet man būna netikėtumų. Toliau kvapas - pauosčius nieko įdomaus ar išskirtinio, sudėtyje Mėtos, wasabi milteliai (japoniški krėnai, kurie apsaugo nuo uždegimų ir turi pakankamai aštrų skonį ir kvapą). Tačiau poveikis, man labai patiko. Dantų miltukai valo labai švelniai, nedirgina ir nesausina lūpų. Mano pagrindinė problemą nuo paprastos dantų pastos - lūpos, jos labai išsausėja ir skilinėja. Nuo šitos tokių problemų nėra, gal dėl to, kad sudėtis nėra labai agresyvi. Pasta pūtuoja pakankamai gerai, užtenka tik pasemti miltukus ant dantų šepetuko. Pastos skonis kiek mėtinis, bet ne aitrus. Žinote, kad būna mėtos, mėtos, o čia tiesiog mėtos. Ar man patiko? Aš pasakysiu kitaip, produktas man tiko. Jis nedirgina odos ir nesausina lūpų, plius labai gerai valo. Kas gali būti geriau? Tik tabletės, kurios atrodo dar įdomiau, bet dar guli neišbandytos. 



PS. Tiesą, aš esu išbandžiusi Lush Tooth Fairy (Dantų fėja) miltukus, tai tikrieji vaikiški dantų miltukai, kurie rožinės spalvos su blizgučiais, skonis - bubble gum (kramtomos gumos), tačiau valomosios savybės jų kur kas mažesnės, po šitų miltelių naudojimo, aš supratau, kad mėtos dantų pastos sudėtyje man yra būtinos.


PR sample







SHARE:

1 komentaras

  1. natural is like the way you should so when you are doing evil arms it feels weird alright later but does it for their flow Athletic Greens my friends repeated add on do it all once I'm sick EP arms like this I see before you walk into a bar like this hang out all chill Sabin doing Eagle arms about back jumping showing the nasal are my.


    http://powerpumpxladvice.com/athletic-greens/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig